Македонски Идол

• Креатор на темата Креатор на темата darmon
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Некако пасивен е за Michael Buble.
Повеќе за Томислав Маниќ одговара :)

може,може.. само каков шо ми е скромен и мирен, не можам да го замислам со енергична песна..

Абе не се расправајте џабе ,сите се многу добри ,иако постојат некои 3 ца кои се на врвот сите други се разликуваат во нијанси и сега тоа е повеќе работа на вкус..

Стварно да го ебам оти оваа испадна, плус и лисјата не дадоа. :(

Не требаше да испадне Кате, баш убаво испеа и оваа вечер и претходните.
Од сите што останаа Дејан најмалку ми прави мерак, ич не ми се свиѓа, така да се надевам нареден излегува.

Се согласувам со тебе, главно навистина ме бендисаа изведбите. Единствен фејл на настанов се водителите и нивните глупави реплики, ама нема спас од нив така да ќе ги трпиме.
И зошто воопшто им требале три слики кои ќе ги коментираат дечкиве? Сирота Иванна кои глупости ги прашуваше.

Ивица- Овде сум сликан на слава.
Иванна- А како се вика другар на чија слава сте сликани.
Ивица-?!!??
На именден бил.. И коа го праша како се вика другар му кој славел, Ивица одговори Драган :vozbud:

Се согласувам со тебе, главно навистина ме бендисаа изведбите. Единствен фејл на настанов се водителите и нивните глупави реплики, ама нема спас од нив така да ќе ги трпиме.
И зошто воопшто им требале три слики кои ќе ги коментираат дечкиве? Сирота Иванна кои глупости ги прашуваше.

Ивица- Овде сум сликан на слава.
Иванна- А како се вика другар на чија слава сте сликани.
Ивица-?!!??
И мене Ивана почна да ми иде на ганглии ,стана монотона во изразите као Миле паника од К-15 ,можеш да и го прочиташ коментарот..
Али го одвали бисерот на сликата кога лежат на железничка пруга......немојте да пробате дома тоа да го правите :pos: ,после се вадеше со вовчиња ама џабе и беше..

На именден бил.. И коа го праша како се вика другар му кој славел, Ивица одговори Драган :vozbud:

Па што не кажете така. Му поставила многу битно прашање, кое што е од клучна важност за неговиот пласман и личност. Браво Иванна :pos:

--- надополнето ---

И мене Ивана почна да ми иде на ганглии ,стана монотона во изразите као Миле паника од К-15 ,можеш да и го прочиташ коментарот..
Али го одвали бисерот на сликата кога лежат на железничка пруга......немојте да пробате дома тоа да го правите :pos: ,после се вадеше со вовчиња ама џабе и беше..

:pos: е фала што ме потсети пак се изнасмеав. Нешто трсеше луѓе имале дома играчки вовчиња, па не било опасно, ова било опасно. Урнебес !

Жалосно што Кате испадна, според мене вечерва Јана, Христијан и Емилија убедливо најслаби! А на Нико не му одговараше песната. Требаше нешто друго да избере. Што се однесува на Виктор вечерва пријатно ме изненади, екстра држење на сцена, одбрал песна што убаво му одговара и знае што треба да покаже во секој случај. Јулето имаше енергичен настап и даде се од неа, премногу енергија ги покри и недостатоците во пеењето. Бети избра многу убава, но не ефективна песна.Сепак таа е извонредна и мислам дека вечерва блескаше. И не се сложувам дека Дејан е најслаб од машките, тоа дефинитивно е Христијан, кој е јако симпатичен и се гледа дека женскиве лудуваат по него, детето знае како да се однесува на сцена. Јана испеа без чувства, толку беше пасивна, очекував многу повеќе од неа. А Емилија нека се преслуша и нека види колку фалшови испеа. Толку од мене, сепак ова е само мое мислење.

Како самоо погодив дека ќе испадне оваа.ИНаку мислам Јана беше најзаслужено да испадне се избрука и песната и све.Инаку Иванчо,Ивица и донекаде Виктор се моите фаворити.

Овој Идол е многу поважен од самиот настан....мислам дека ке ги помести границите за тоа кој може да се нарекува пеач , граници кои мислам дека се изгубија во последиве години ....дефинитивно дека многу ке се замислат дали местото им е пред микрофон.

Многу беше јако кога го укопа Христијан.Вака нешто идеше:
Иванна: Вечерва ја пееш кој ли ти гризе образи?
Христијан: Да, еве идеме на настап( нешто у тој стил)
Иванна: Ја не ти дадов да ги гризеш моите, но можеби има некоја што сака.:zid::cuc:

Виктор ни крив, ни должен, му го пукнаа носот. :pos2:

Јас мислев Дејан ќе отпадне, ама сигурен сум дека тој ќе отпадне набргу.

Како се викаше онај дечкото шо беше бр.6 Игри без граници шо ја пееше песната?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom