Македонски Идол

• Креатор на темата Креатор на темата darmon
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кога почнува? или уште е "наскоро"?

Кога почнува? или уште е "наскоро"?

За две недели ќе почне сигурно..Иначе жирито лудница хахаха..Повеќе заебанции ќе има тука отколку избирање на добар талент :)

voditeli480x360.jpg

Леле зошто е Иванна ваква во очиве?

Ова е боље.

Ако имам некои граматички грешки немојте да замерите мехехеех.

Инаку пеа, нема везе. Верувајте ми. Нема везе!

За ова иам само еден коментар, а тоа е: Немам коментар

твпакет:
Според програмската шема на А1 Телевизија за ден сабота, 13.11.2010, музичкото шоу Идол кое е во нивна продукција стартува овој викенд. Оваа сабота во 20:05 ќе можеме да го погледнеме првото издание на Идол, најверојатно се работи за почетокот на прикажувањето на аудициите. Сеуште не ни е познато дали еднаш или повеќе пати неделно ќе можеме да го следиме музичкото шоу, но како и да е во сабота најверојатно ќе се запознаеме со сите детали околу него. Нека им е со среќа почетокот, да се надеваме дека сево ова ќе биде организирано во најдобар ред.

Сега моментално на А1 има најава дека Macedonian Idol почнува сигурно во сабота во 20:05!!!!

Колку што разбрав било наместено, однапред се знаело кои ке влезат во финале.

Колку што разбрав било наместено, однапред се знаело кои ке влезат во финале.

како бе наместено ?:nesvest: и ај од кај знаат Калиопи, Игор и Тони кој ќе дојде на аудиција

како бе наместено ?:nesvest:

А бе може ли кај нас нешто да не пројде со теорија на заговор?
Чекајте да почне шоуто, па после коментирајте, можеби избраните стварно ги бива. Не ми е јасно како одма све се осудува на пропаст...

Леле зошто е Иванна ваква во очиве?

се сунчала со со наочари за скијање :pos2:

--- надополнето ---

А бе може ли кај нас нешто да не пројде со теорија на заговор?
Чекајте да почне шоуто, па после коментирајте, можеби избраните стварно ги бива. Не ми е јасно како одма све се осудува на пропаст...

не искоментирав јас дека е наместено него му се чудам на Hit Ler!!! пошо вика било наместео

се сунчала со со наочари за скијање :pos2:

--- надополнето ---

не реков јас ништо него му се чудам на Hit Ler!!! пошо вика било наместео

Знам, затоа и ти реплицирав на тебе - да не се чудиш. :) Знаеш дека кај нас секогаш на нероден Петко капа му кројат... Не оставаат ни шанса нешто да се развие...

Знам, затоа и ти реплицирав на тебе - да не се чудиш. :) Знаеш дека кај нас секогаш на нероден Петко капа му кројат... Не оставаат ни шанса нешто да се развие...

епа така е и така и ќе биде ,предвеме се трачари по град како за survivor што викаат се знаело кој е победникот

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom