Македонски Идол

• Креатор на темата Креатор на темата darmon
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ахаха коај го видов тој со наочарите што играше
истиот се беше пријавил на сител емисијата за мода fashion stage и исто покуша да се пријави на сам свој мајстор ама не пројде :nesvest:

а една како пееше ис ди опен д дОоОр!! па после пее драгане мооој како и мутираше гласот од трема :vozbud:

а на крајот од видеото најако Игор како ја стресе Калиопи

на 1:04 прилепчанец е малиот :)
kiss :pos:

И ти си прилепчанец? :)

Ај да не бидам само оф топик. Да се надоврзам на одозгора дискусијата. Ако ви е репер вас Тоше, за тоа како треба да изгледа идолов што ќе го одбера, ќе свршите работа :) Симнете ги малку критериумите, ебаго :)
Иначе, како што кажа Гадхејтасол, и јас сум скоро сигурен, дека нема да се одбери најдобриот пејач туку,
под а) или некој со врски, б) или некој што поседува најповеќе од сите особини потребни за ѕвезда.
Еве сликовито :)
Ова да:
Глас: --------------------------
Харизма:-------------------------
Изглед: ---------------------

Ова не:
Глас:-------------------------------------------------------
Харизма:--------
Изглед:-------

А највероватно че биди:
Врски:-----------------------------------------------------------------------------------
:)

Леле ке биде јако еј :vozbud:Ке има што да се гледа на телевизија за газење од смеење.Кога ке почнат да го даваат на ТВ?

леле сум се пукнал од смеа на рекламата за овие талентите...особено кога типката пее песна на англиски...опен д дор :vozbud: башка овоа ке биде бетер од бугарската песна 6 кокошки сам заклала :D

ќе си ги гледам аудицииве редовно, дур има будали на ТВ :pos:
кога ќе почни сериозното ќе гледам поретко

А едно прашање: Почнато е ова...или?
Не гледам телевизија, па не ми е јасно. Мислев дека више почнало... :)

А едно прашање: Почнато е ова...или?
Не гледам телевизија, па не ми е јасно. Мислев дека више почнало... :)

Наскоро....барем они така викаат :)

Кај Велија никогаш не се знае...нај криво ми е тогаш што ги заеба децата што се пријавуваа за шоуто "моја бизнис идеја"...им ги собра идеите(за кои во реалноста се плаќаат дебело) и еве веќе 9 месеци нема ни трага ни глас за шоуто:tapp:

Ама матер ќе им Е. ако не даваат.

ќе даваат не за џабе иделе на аудиција голем број граѓани па дури и некој се пеккмезеја(распчувале таму) ако не се даваа че им ја земат лиценцата а тие што ги поминале ќе ја тужат А1 или па ќе се бунат

--- надополнето ---

Кај Велија никогаш не се знае...нај криво ми е тогаш што ги заеба децата што се пријавуваа за шоуто "моја бизнис идеја"...им ги собра идеите(за кои во реалноста се плаќаат дебело) и еве веќе 9 месеци нема ни трага ни глас за шоуто:tapp:

ова Македонскиот идол е со лиценца па ако не се дава ќе им ја земат лиценцата па нека праат тогаш што сакаат

а тоа шоуто за бизнис е сигурно идеа на Велија им земал пари на креаторите на рекламата и со тие пари си напраил производи за ХЕДИС маркетите

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom