Македонската кошарка!

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
aerodromka напиша:
fersped nema sansi posto pravi tim a realno grne ne e za vo jadranska liga

супер! тогаш вардар или мзт :) фершпед подобро да почне уште сега да си го планира тимот,а не да оди по она македонското и се да прави во последни 5 минути

aerodromka напиша:
samo sto ima eden problem grne nejke da zivee vo srumica od koga ke napravi svadba i saka deteto vo sk da mu se rodi :toe:
Ако нема кој да го плати во Ск ке си остане во Ср а и нисто нема да му фали Ср е супер место

mite84 напиша:
Ако нема кој да го плати во Ск ке си остане во Ср а и нисто нема да му фали Ср е супер место
abe nejke da zivee tamu toa e problemot ne e do parite sega e obezbeden so kes .................................:pos2:

aerodromka напиша:
abe nejke da zivee tamu toa e problemot ne e do parite sega e obezbeden so kes .................................:pos2:
Е ако е така нека му е со срека тој си знае најдобро

Ако сакате шпекулации за трансфери за следната сезона:
- Кочов од работнички во Мзт
- Грне или во Мзт или во Вардар
- ако си оди Петровиќ од Мзт како тренер, Рајковик е заменикот
- Ацо Тодоров најверојатно ќе биде нов тренер на Фени
- Докузовски место Мајмунот
- Фени ке прави опасен тим догодина
- Вардар и Вардар Осигурување ке се разделат и Вардар Осигурување ке влезе како спонзор на друга скопска екипа
- Талевски можно е да си оди од Мзт во Пелистер
- Радуловиќ од Мзт во Фени (ако остане Рајковиќ тренер таму, ако не каде што оди Рајковиќ)
- Петровски Јане има понуди од Фени и Вардар и нешто ситно од странство, ама чека да види Мзт што ке му понуди, зашто цитирам „сакам цел живот пред ваква публика да играм„
- Гаштарски, Деспотовиќ - 99% нема да им бидат продолжени договорите со Мзт
- Николовски од Мзт во Сиреакјуз (еден од најпознатите НЦАА колеџи)

Radical Boy напиша:

аууууу топ!!!!! кармело ентони играше за сиракјуз колку што знам :) портокалови дресови имаат

Radical Boy напиша:
Ако сакате шпекулации за трансфери за следната сезона:
- Кочов од работнички во Мзт
- Грне или во Мзт или во Вардар
- ако си оди Петровиќ од Мзт како тренер, Рајковик е заменикот
- Ацо Тодоров најверојатно ќе биде нов тренер на Фени
- Докузовски место Мајмунот
- Фени ке прави опасен тим догодина
- Вардар и Вардар Осигурување ке се разделат и Вардар Осигурување ке влезе како спонзор на друга скопска екипа
- Талевски можно е да си оди од Мзт во Пелистер
- Радуловиќ од Мзт во Фени (ако остане Рајковиќ тренер таму, ако не каде што оди Рајковиќ)
- Петровски Јане има понуди од Фени и Вардар и нешто ситно од странство, ама чека да види Мзт што ке му понуди, зашто цитирам „сакам цел живот пред ваква публика да играм„
- Гаштарски, Деспотовиќ - 99% нема да им бидат продолжени договорите со Мзт
Рано е за трансфери но би сакал во струмица да дојдат или Петровски или Соколов многу се подобри од Софадитис и сигурно земаат помалку од него но да видиме сто ке му текна на Гркот а Николовски добар ли е или е некое дрво

DoolroX напиша:
аууууу топ!!!!! кармело ентони играше за сиракјуз колку што знам :) портокалови дресови имаат

Незнам колку е вистина, ми кажа еден друг од Мзт, на Николвски неможеш збор од уста да му извадиш :) Го барале и Партизан, Ѕвезда, По Ортез, Цибона, ама како што разбрав ке идел во колеџов. Има 17 години 210 и одлични движења дечкото, штета што ке си оди од Мзт. Многу потсетува на Срѓан Станковиќ во движењата и шутот

mite84 напиша:
Рано е за трансфери но би сакал во струмица да дојдат или Петровски или Соколов многу се подобри од Софадитис и сигурно земаат помалку од него но да видиме сто ке му текна на Гркот а Николовски добар ли е или е некое дрво

Петровски како што ми кажа мене, нема да игра за друг тим од Македонија освен Мзт, е сега дали ми правел лице или стварно го мисли тоа незнам (ама и негов најдобар другар ми кажа дека така мисли)

Radical Boy напиша:
Незнам колку е вистина, ми кажа еден друг од Мзт, на Николвски неможеш збор од уста да му извадиш :) Го барале и Партизан, Ѕвезда, По Ортез, Цибона, ама како што разбрав ке идел во колеџов. Има 17 години 210 и одлични движења дечкото, штета што ке си оди од Мзт. Многу потсетува на Срѓан Станковиќ во движењата и шутот

подобро му е да оди во америка,зашто костовски отиде во по ортез и за 2 години се врати ИСТ !!! неговата игра не е ни малце изменета иако нормално не е тоа секогаш само до тимот туку и до играчот е :)

aerodromka напиша:
nejkev do sega da vi ko kazuvam ova ali eve ke go spodelam so vas posto pocnaa mnogu tajni da izlagaat na videlina

ova e od GRNE:

DJIKI GOTOVI SE OVIE PEDERITE KE GO JADAT.VCERA PAK GI EBAVME.SEGA USTE VO SREDA I KE IM GO IZVADAM KUROT.AJDE PA DOGODINA SO MZT VO FINALE DA IGRAME AKO BIDAM TAMU.DEKA VO SK KE IGRAM PA MOZE MZT DA GO POJACAME.POZDRAV.

прво се ширеа муабети дека во Струмица ке остане, сега па наопаку :basket:

Во колеџ во америка игреa и мојот братучед Панче Кечев ако го знаете плejмejкерот Радикал го знае 100% играше и за поло трејд и за неметали а таму во америка е и на Драго Јанков син му помошниот тренер на Струмица 2005.

A*1*T*E*A*M напиша:
прво се ширеа муабети дека во Струмица ке остане, сега па наопаку :basket:
neznam ja vi ja preprativ porakata mene sto mi stigna ako ne mi pravi lice grne ali ne mi se veruva posto znam se za nego i za negovite transveri i se pa ke vidime sto ke se sluci ponataka

za JANE PETROVSKI i kako sto pravev muabet so neho nejke da si ide od mzt, ali za toa treba da go platat malce poveke!!!! ke vidime ima vreme da ne treskame gluposti odnapred

aerodromka напиша:
neznam ja vi ja preprativ porakata mene sto mi stigna ako ne mi pravi lice grne ali ne mi se veruva posto znam se za nego i za negovite transveri i se pa ke vidime sto ke se sluci ponataka

za JANE PETROVSKI i kako sto pravev muabet so neho nejke da si ide od mzt, ali za toa treba da go platat malce poveke!!!! ke vidime ima vreme da ne treskame gluposti odnapred

Кога стигна дома и кога успеа да пишеш само :)

За Кечев го знам, ама искрено ми немаше оставено некој добар впечаток, незнам сега колку има напреднато, али тогаш јас кога сум го гледал, мислам и немаше некоја голема минутажа

Radical Boy напиша:
Петровски како што ми кажа мене, нема да игра за друг тим од Македонија освен Мзт, е сега дали ми правел лице или стварно го мисли тоа незнам (ама и негов најдобар другар ми кажа дека така мисли)

Јане Петровски не ни помислив дека ке сака да си оди...и ете кажал дека нејќе :)...Браво!Тој останува...значи ке има кој да гледам :)...Тони Грнчаров убаво е да дојде во Мзт...мада Вардар има поголем буџет или се лажам?ако е така значи тие ке можат да понудат повеќе:) така да Мзт ке неможе да даде толку пари...

П.С Ајде бе да најде Мзт некој добар спонзор:cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom