Македонската кошарка!

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Radical Boy напиша:
Не ми текнува дека играл во Исланд, ама незнам дали знаеш дека нивната лига е послаба од нашата за две-три класи. Така да играњето таму сигурно не му било некој плус. Исто како и играњето во Косово

ја знам дека има 2 наши кошаркари што играат во исланд и се најдобрите во нивниот тим :) не ми текнува на нивните имиња ама знам дека додека играа кај нас не беа ништо посебно,а во исланд даваат преку 20 поена на натпревар и по ова се гледа колку е квалитетна лигата во исланд, иако сето тоа е добро за нашите играчи што играат таму :) а за гоцевски не се сеќавам ни ја дека играл во исланд,знам дека последен тим кај нас му беше вардар. косовската лига е на ниво на нашата по квалитет,а во вложување во тимовите тие се светлосни години пред нас :)

оф топик:
heeeeeeey види бе никој не се има искарано веќе една страна помина, рекорд LOL :) :) :)

он топик:
a се има спомнато некое име со кое Работнички би се засилил??? това ме интересира....

Minatata godina tatko mi bese trener vo pristina na ekipata " Mabeteks " ( odbojka )...

Imalo ista ekipa i kosarka. Igracite zimale po 5000e plata, sto znaci lugeto ulagaat vo sportot i za kratko vreme ke otidat pred nas vo kosarkata.

DoolroX напиша:
ја знам дека има 2 наши кошаркари што играат во исланд и се најдобрите во нивниот тим :) не ми текнува на нивните имиња

Караџовски и Здравески (никој не ги знае, зашто не биле нешто посебно иако Краџовски би го вратил во Мзт уште одма :) )

Ме интересира МЗТ ке ја задржува ли екипата има ли спонзори Петровски добро би ни дошол во Струмица

Имам информација дека тимот на МЗТ ке го купил главниот на лавовите син му е од струмица , во ск зивеат сега.

ja mislam deka ke si ostanat vo strumica ili vo nekoj drug klub vo makedonija eventualno vo kosovo ako idat

Radical Boy напиша:
Караџовски и Здравески (никој не ги знае, зашто не биле нешто посебно иако Краџовски би го вратил во Мзт уште одма :) )

да да тие се,фала радикал! :zver:

petrovski ostanuva vo mzt a toj sto go zboris od lavovite e general sojkov i toj nema da go kupuva mzt tuku ja kako sto razbrav ke donira pari posto dvajcata sina mu se izgoreni za mzt

iLe напиша:
Имам информација дека тимот на МЗТ ке го купил главниот на лавовите син му е од струмица , во ск зивеат сега.
Горан е од Струмица генералот и тој бесе на финалето во салата подобро ке е да инвестира во Неметали инаку не ми се верува дека ке го купи МЗТ

Potato напиша:
Minatata godina tatko mi bese trener vo pristina na ekipata " Mabeteks " ( odbojka )...

Imalo ista ekipa i kosarka. Igracite zimale po 5000e plata, sto znaci lugeto ulagaat vo sportot i za kratko vreme ke otidat pred nas vo kosarkata.

точно е ова. незнам која косовска екипа беше пред неколку години му понуди на јасмин репеша 1 000 000 евра по сезона за да биде нивни тренер,а за овие пари нашиве клубови за жал можат само да сонуваат :)

aerodromka напиша:
petrovski ostanuva vo mzt a toj sto go zboris od lavovite e general sojkov i toj nema da go kupuva mzt tuku ja kako sto razbrav ke donira pari posto dvajcata sina mu se izgoreni za mzt
ако мислис на тие сто не се негови од втората жена инаку неговите син и керка зивеат во Струмица

mite84 напиша:
Горан е од Струмица генералот и тој бесе на финалето во салата подобро ке е да инвестира во Неметали инаку не ми се верува дека ке го купи МЗТ

Го знам синму ване се вика ми каза дека мозеби ке го купил а тоа дете тренире во мзт.

mite84 напиша:
nema da investira vo nemetali ako investira prv mu e MZT

Информација прва рака, Стојков имал два сина (незнам од која жена) и живее во Аеродром, и синовите се поватрени и од мене, и на некој од тие неговите им рекол дека сака да донира во Мзт 100.000 Евра

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom