П
Паспарту
Гостин
aerodromka напиша:fersped nema sansi posto pravi tim a realno grne ne e za vo jadranska liga
супер! тогаш вардар или мзт

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
aerodromka напиша:fersped nema sansi posto pravi tim a realno grne ne e za vo jadranska liga
Ако нема кој да го плати во Ск ке си остане во Ср а и нисто нема да му фали Ср е супер местоaerodromka напиша:samo sto ima eden problem grne nejke da zivee vo srumica od koga ke napravi svadba i saka deteto vo sk da mu se rodi![]()
abe nejke da zivee tamu toa e problemot ne e do parite sega e obezbeden so kes .................................:pos2:mite84 напиша:Ако нема кој да го плати во Ск ке си остане во Ср а и нисто нема да му фали Ср е супер место
Е ако е така нека му е со срека тој си знае најдоброaerodromka напиша:abe nejke da zivee tamu toa e problemot ne e do parite sega e obezbeden so kes .................................:pos2:
Radical Boy напиша:- Николовски од Мзт во Сиреакјуз (еден од најпознатите НЦАА колеџи)
Рано е за трансфери но би сакал во струмица да дојдат или Петровски или Соколов многу се подобри од Софадитис и сигурно земаат помалку од него но да видиме сто ке му текна на Гркот а Николовски добар ли е или е некое дрвоRadical Boy напиша:Ако сакате шпекулации за трансфери за следната сезона:
- Кочов од работнички во Мзт
- Грне или во Мзт или во Вардар
- ако си оди Петровиќ од Мзт како тренер, Рајковик е заменикот
- Ацо Тодоров најверојатно ќе биде нов тренер на Фени
- Докузовски место Мајмунот
- Фени ке прави опасен тим догодина
- Вардар и Вардар Осигурување ке се разделат и Вардар Осигурување ке влезе како спонзор на друга скопска екипа
- Талевски можно е да си оди од Мзт во Пелистер
- Радуловиќ од Мзт во Фени (ако остане Рајковиќ тренер таму, ако не каде што оди Рајковиќ)
- Петровски Јане има понуди од Фени и Вардар и нешто ситно од странство, ама чека да види Мзт што ке му понуди, зашто цитирам „сакам цел живот пред ваква публика да играм„
- Гаштарски, Деспотовиќ - 99% нема да им бидат продолжени договорите со Мзт
- Николовски од Мзт во Сиреакјуз (еден од најпознатите НЦАА колеџи)
DoolroX напиша:аууууу топ!!!!! кармело ентони играше за сиракјуз колку што знампортокалови дресови имаат
mite84 напиша:Рано е за трансфери но би сакал во струмица да дојдат или Петровски или Соколов многу се подобри од Софадитис и сигурно земаат помалку од него но да видиме сто ке му текна на Гркот а Николовски добар ли е или е некое дрво
Radical Boy напиша:Незнам колку е вистина, ми кажа еден друг од Мзт, на Николвски неможеш збор од уста да му извадишГо барале и Партизан, Ѕвезда, По Ортез, Цибона, ама како што разбрав ке идел во колеџов. Има 17 години 210 и одлични движења дечкото, штета што ке си оди од Мзт. Многу потсетува на Срѓан Станковиќ во движењата и шутот
aerodromka напиша:nejkev do sega da vi ko kazuvam ova ali eve ke go spodelam so vas posto pocnaa mnogu tajni da izlagaat na videlina
ova e od GRNE:
DJIKI GOTOVI SE OVIE PEDERITE KE GO JADAT.VCERA PAK GI EBAVME.SEGA USTE VO SREDA I KE IM GO IZVADAM KUROT.AJDE PA DOGODINA SO MZT VO FINALE DA IGRAME AKO BIDAM TAMU.DEKA VO SK KE IGRAM PA MOZE MZT DA GO POJACAME.POZDRAV.
neznam ja vi ja preprativ porakata mene sto mi stigna ako ne mi pravi lice grne ali ne mi se veruva posto znam se za nego i za negovite transveri i se pa ke vidime sto ke se sluci ponatakaA*1*T*E*A*M напиша:прво се ширеа муабети дека во Струмица ке остане, сега па наопаку :basket:
aerodromka напиша:neznam ja vi ja preprativ porakata mene sto mi stigna ako ne mi pravi lice grne ali ne mi se veruva posto znam se za nego i za negovite transveri i se pa ke vidime sto ke se sluci ponataka
za JANE PETROVSKI i kako sto pravev muabet so neho nejke da si ide od mzt, ali za toa treba da go platat malce poveke!!!! ke vidime ima vreme da ne treskame gluposti odnapred
Radical Boy напиша:Петровски како што ми кажа мене, нема да игра за друг тим од Македонија освен Мзт, е сега дали ми правел лице или стварно го мисли тоа незнам (ама и негов најдобар другар ми кажа дека така мисли)