aerodromka
Hiena
- Член од
- 11 март 2007
- Мислења
- 2.752
- Поени од реакции
- 8
vardar ostana bez sponzor taka da nemaat pari sega .......................taka da ima sansi golemi da igra grne za mztBilla Bong напиша:Јане Петровски не ни помислив дека ке сака да си оди...и ете кажал дека нејќе...Браво!Тој останува...значи ке има кој да гледам
...Тони Грнчаров убаво е да дојде во Мзт...мада Вардар има поголем буџет или се лажам?ако е така значи тие ке можат да понудат повеќе
така да Мзт ке неможе да даде толку пари...
П.С Ајде бе да најде Мзт некој добар спонзор![]()
...Браво!Тој останува...значи ке има кој да гледам
...не искрено не ми беше верно дека Вардар се откажал од спонзорите...изгледа дека сепак бев во право...Вардар има јаки спонзори...затоа мислев дека поголема веројатност е Тони пак да се врати во Вардар....(Вардар ке се откаже од спонзирите?Зошто?)...Саша Димитриевиќ...?Се гледа дека е добро навлезен во кошарката подобро од било кој тренер...односно како што рече ти Радикал само од Заре....зборот ми беше...Саша си отвори свој клуб кој е најпознат во Македонија....по тренирањето на млади кошаркари....покрај во Македонија и во Хрватска,Србија итн...значи човекот знае и се разбира...и заслужува да е на кормилото на некој од клубовите во Македонијаto e to