Македонската кошарка!

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
aerodromka напиша:
petrovski ostanuva vo mzt a toj sto go zboris od lavovite e general sojkov i toj nema da go kupuva mzt tuku ja kako sto razbrav ke donira pari posto dvajcata sina mu se izgoreni za mzt

Не е сојков туку Стојков јас го знам едениот син тренире за мзт беше на финалето кога струмица 2005 освои заедно седевме и така ми каза па што ке бидна ке видаме то е то .

Radical Boy напиша:
Информација прва рака, Стојков имал два сина (незнам од која жена) и живее во Аеродром, и синовите се поватрени и од мене, и на некој од тие неговите им рекол дека сака да донира во Мзт 100.000 Евра
Добра сума но не доволна за шампионски тим ке ви требаат уште спонзори

iLe напиша:
Не е сојков туку Стојков јас го знам едениот син тренире за мзт беше на финалето кога струмица 2005 освои заедно седевме и така ми каза па што ке бидна ке видаме то е то .
vidi ile gladna sum ne sum jadena cel den pa za toa pravam lapsuzi izvini nema da se potori :helou: :oftopic:

mite84 напиша:

Има некои опасни најави за спонзори, несакам да ги кажувам, да не ја урочам работата :)

mite84 напиша:
dobra suma? pa mzt ovaa sezona so tolku pari ja progura ne me zezaj ako sakame tim slednata godina uste minimum 400000 evra ke trebaat

ехееее со 100 000 има патики да купувате :) LOL
за играч два доволно е уште еден јак спонзор да влези и ќе направат добар тим

Ako go kupa toj Generalot togas moze da bide dobro za mzt.

Radical Boy напиша:
Има некои опасни најави за спонзори, несакам да ги кажувам, да не ја урочам работата :)
kuti molim teeeeeeeeee uste toa ni fali nikoj da ne dojde daj boze za tie sto se siri muabet ..............................aj dosta za mzt i negovite sonzorstva

Убаво е да влегуваат спонзори, ама тоа во Македонија, во спортот е реткост. Досегашниве искуства велат: пери парите и бегај!
Ама, нема ни законски повластици за тој што ќе внесе пари во спортот, така да...лошо...

Струмикс напиша:
Убаво е да влегуваат спонзори, ама тоа во Македонија, во спортот е реткост. Досегашниве искуства велат: пери парите и бегај!
Ама, нема ни законски повластици за тој што ќе внесе пари во спортот, така да...лошо...
Е не знам Гркот сто корис имасе сто инвестира во Струмица приходи не знам дали имаше сигурно 0 денари потроши милион евра но да се надеваме дека нема да му помине меракот брзо

nejkev do sega da vi ko kazuvam ova ali eve ke go spodelam so vas posto pocnaa mnogu tajni da izlagaat na videlina

ova e od GRNE:

DJIKI GOTOVI SE OVIE PEDERITE KE GO JADAT.VCERA PAK GI EBAVME.SEGA USTE VO SREDA I KE IM GO IZVADAM KUROT.AJDE PA DOGODINA SO MZT VO FINALE DA IGRAME AKO BIDAM TAMU.DEKA VO SK KE IGRAM PA MOZE MZT DA GO POJACAME.POZDRAV.

Da ти казам јас нешто тренерот каза дека во договорот на сите им стојало дека ако бидат шампиони ке останат и одма на тоа реагире Гоцевски значи дека нема да остане а таму беа само Гоцевски и Богоев и другиот тренер на емисија ама на повеке дел од играчите им стоело дека ако станат шампиони ке останат.

iLe напиша:
Da ти казам јас нешто тренерот каза дека во договорот на сите им стојало дека ако бидат шампиони ке останат и одма на тоа реагире Гоцевски значи дека нема да остане а таму беа само Гоцевски и Богоев и другиот тренер на емисија ама на повеке дел од играчите им стоело дека ако станат шампиони ке останат.
samo sto ima eden problem grne nejke da zivee vo srumica od koga ke napravi svadba i saka deteto vo sk da mu se rodi :toe:

aerodromka напиша:
nejkev do sega da vi ko kazuvam ova ali eve ke go spodelam so vas posto pocnaa mnogu tajni da izlagaat na videlina

ova e od GRNE:

DJIKI GOTOVI SE OVIE PEDERITE KE GO JADAT.VCERA PAK GI EBAVME.SEGA USTE VO SREDA I KE IM GO IZVADAM KUROT.AJDE PA DOGODINA SO MZT VO FINALE DA IGRAME AKO BIDAM TAMU.DEKA VO SK KE IGRAM PA MOZE MZT DA GO POJACAME.POZDRAV.

значи во игра е и фершпед или грешно сум разбрал? :helou:

DoolroX напиша:
значи во игра е и фершпед или грешно сум разбрал? :helou:
fersped nema sansi posto pravi tim a realno grne ne e za vo jadranska liga

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom