Македонската кошарка!

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Radical Boy напиша:
А и Струмица има забележителен пад на формата како изминува серијава. Како што кажав, кај и да е, треба да се разбудат Тасов и Симиќ. Ако намерно ја изгубија оваа утакмица, направија грешка според мене. Да го декласираш 4:0 претставникот во Јадранска лига е многупослатко одколку освојување титула дома. Баш вчера зборевме со луѓе од навијачка група од кај нас и сите едногласно се сложивме дека 500 пати е послатко во туѓа сала да се озвои титула. Ама за разлика од Ајдуци ние ке бевме 1000 души на 3:0 за нас.

Струмикс, тоа го реков, зашто тотално сум разочаран од навивањето на двете навивачки групи, ај СРВ веќе и се откажаа, ама Струмичани при 3:0 да дојдат во толкав мал број и да имаат такво лошо навивање....

Епа и јас се нервирав по дома пред телевизорот, ама што е, тука е. И, послатко е да ги понижиш со 4:0 ама...Секогаш има едно ама... Така сакале, така направиле...
Инаку, за навивачите и фановите има посебни теми, и целта ми е да се дискутира и на тие теми, за да не ја оптеретуваме општата тема со мислења за навивачките групи.

Струмикс напиша:
Епа и јас се нервирав по дома пред телевизорот, ама што е, тука е. И, послатко е да ги понижиш со 4:0 ама...Секогаш има едно ама... Така сакале, така направиле...
Инаку, за навивачите и фановите има посебни теми, и целта ми е да се дискутира и на тие теми, за да не ја оптеретуваме општата тема со мислења за навивачките групи.
Меракот ке ми се направеше ако Струмица тепаше 4-0 ама ете тоа не се случи заради некоја си теорија дома да освојат...незнам зошто само така направија кога може да го понижат Работнички и во Скопје да ја земат титулата....to e to..вака им оставаат на Работнички можност со победа во Струмица да се осоколат и после од готово вересија да си напраат...ке видиме нејќам да зборам ама тоа е моето мислење:helou:

Хххаахааха колку само следнава ќе ја земе Работнички а после ќе прославиме уште една нова титула за тимот од Градски Парк. Ќе видите!

betogrozdanov45 напиша:
Хххаахааха колку само следнава ќе ја земе Работнички а после ќе прославиме уште една нова титула за тимот од Градски Парк. Ќе видите!
Хмм и ја мислам така нешто...ама па не сум толку сигурен дека Работнички сто посто ке освои....не ни помислувам на тоа...мада се е можно...Струмица ако изгуби следната тешко им се пишуваto e to

Струми ако ја изгубаат и оваа во Сабота... другите две Фершпед ќе ги имаат на располагање судиите... они и така се судат + за нив :basket:

A*1*T*E*A*M напиша:
Струми ако ја изгубаат и оваа во Сабота... другите две Фершпед ќе ги имаат на располагање судиите... они и така се судат + за нив :basket:
Да не збориме пред време...иако сега Работнички се спремни да одат на се или ништо....од друга страна Струмица е подготвена се да дае за да победи и ја освои во Струмица..дома пред своја публика...to e toтака да...незнам што биде биде толку од мене сеа за сеаto e to

MeToNo1[MkD] напиша:
АЈдее .. АБе нели овие последни постови ви беа Радикал и Аеродромка .. или па грешка сум прочитал али ајде нема веза

бтв за Струмица мислам дека сакаа таму да изгубат за дома на домашен терен да слават а и тоа и ке се случи .. не дека работнички се па некоја посалам екипа и тие се гола вода .. ама ајде
Strumiks sega ja provociram!!!!!!!!!!!! ajde pak ban stajtemi

aaaaaa za Morban zimi toj sto igra kaj nas pa mora so nego da se falime :helou:

МИР ВО СУДНИЦАТА:) НЕ СТВАРНО ОВА НЕЗНАМ КАКО ВОЈНА ДА ВОДИТЕ А НЕ ДА ЗБОРИТЕ ЗА КОШАРКА...РАЗМЕНЕТЕ СИ МСН И КАРАЈТЕ СИ СЕ ВОДЕТЕ СИ ИНАТ...ИСТЕПАЈТЕ СЕ ШТО САКАТЕ ПРАЕТЕ...САМО ВЕ МОЛАМ ДРЖЕТЕ СЕ НА ТЕМАВА...НЕ ЗАБЕГУВАЈТЕ :smir:..
РАДИКАЛ НЕ ПОЧНУВАЈ СО НАВРЕДИ!МЕТО И ТИ..БАРЕМ ЗА ТЕБЕ МИСЛЕВ ДЕКА НЕ СИ ПО КАРАЊЕТО СМИРИ ЖИВЦИ....НЕКА СИ ЗБОРИ И ТИ ПА НЕКА ЗБОРИ ШТО САКА ИЧ К*Р ДА НЕ ТЕ БОЛИ ГЛЕЈ СИ ЗА СЕБЕ..ВЕЌЕ КОА ПИШУВАШ ВО КОШАРКА ПИШУВАЈ ЗА НЕА А НЕ ЗА КАКО КЕ СЕ ТЕПАТЕ ВАМУ ТАМУ...АЈ ДОСТА ДА НЕ ЈА ТУПАМ МНОГУ..:
ТЕМААА:МАКЕДОНСКА КОШАРКА!!!!!

Избришав се што беше глупирање. Постот на Радикал со „опинци сељачки” или слично, го оставив за да се потсетите пред да напишете нешто, како што делувате кога човек ви ги чита глупирањата.
Разберете дека не толерирам глупости!!! Разберете дека не фаворизирам нити бранам некој!!! ЌЕ БАНИРАМ!!!!!!!
КОШАРКАТА ВО МАКЕДОНИЈА Е ТЕМАТА, ПИШУВАЈТЕ ПО ТЕМАТА ИЛИ ВООПШТО НЕ ПИШУВАЈТЕ!!!!!!!!
И, да!!! Кошарката не е од вчера. Кошарката е оддамна, и пред Радикал, и пред вас, и пред мене. Струмица оваа сезона е јака, нема збор, ама вратете се пред 10-20 години. Кога ќе научите нешто, што и како е кај нас во кошарката, кој е кој и што што, пишувајте, или барем прашајте, оние кои знаат ќе ви одговорат, оние со поголемо животно искуство и проследени натпревари ќе кажат, ќе ве научат нешто.

Ја си кажах дека ке биде 4-1
сеа ке има голема катастрофа во струмица
работнички ке изгуби со 20 разлика ахаха
исто ко и првиот натпревар

Веќе е очигледно дек Струмица 2005 ќе биде нов шампион.
Не многу квалитетна, ама интересна кошарка. Следниот натпревар е утре, така? А, од колку часот?

fantomX напиша:
Веќе е очигледно дек Струмица 2005 ќе биде нов шампион.
Не многу квалитетна, ама интересна кошарка. Следниот натпревар е утре, така? А, од колку часот?
А да почекавте до Сабота 19 часот а?не зборете пред време..иако и ја мислам дека на повидок е новиот шампион сепак вреди да се чека до крајto e to

Нема чекање Била .. Струмица Чемпион ако не е така има цела сала да се сруши одма на лице место . :salut:

walker_girl напиша:
И после ова не е провокација?

Издржете до утре и ќе видиме. Нема потреба од карање. :smir:
daleku od toa deka se karam nego gi znam dobro trojcata sto idioti se kako sudat mzt go e*at so godini taka da ..................:toe: nema da ostanat pokusi i na vas! zalatevski javno si ima kazano deka naviva za RABOTNICKI

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom