Македонската кошарка!

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Pff Davitkov ke go vodi Rabotni4ki zatoa sto go vodel 13 sezoni pa ne veruvam deka sega so vakov uspeh da igre vo jadranskata liga i da si odi...

iLe напиша:
Pff Davitkov ke go vodi Rabotni4ki zatoa sto go vodel 13 sezoni pa ne veruvam deka sega so vakov uspeh da igre vo jadranskata liga i da si odi...
13 godini?????????????? auuuuuuuuuuuuuuu kakva glupost ti ne sledis basket naj naj a?davitkov e 3 godini trener na rabotnicki!!!! i ke leta sega odma posto shterio ne go saka za trener

Докузовски ке биде најдобро да се врати еве денеска ја осфоија титулата 3-0 против ЦСКА таму се игра до три а Иле мозеби мислесе со се играчки стаж

mite84 напиша:
Докузовски ке биде најдобро да се врати еве денеска ја осфоија титулата 3-0 против ЦСКА таму се игра до три а Иле мозеби мислесе со се играчки стаж
ama ima igrano za niv 18 godini i odamna ne trenira

Јас се молам Давитков да го сменат од репрезентацијата каква шанса испуштивме за европско првенство а за тоа е крив тој 99%

mite84 напиша:
Јас се молам Давитков да го сменат од репрезентацијата каква шанса испуштивме за европско првенство а за тоа е крив тој 99%
ako procitas vo pogornite postovi imam objasneto za reprezentacija!!!! ali na kratko sega-pustena bese taa so bosna utakmicata i nas davitkov se skaral so trenerot na bosna na kraj na treta cetvrtina i na ovoj mu puknal filmot valjda i im rekol da igraat kako sto treba i se desi toa sto se desi

Aerodromke sakav da kazam kolku e bil vo rabotni4ki bez razlika igra4 / trener a inaku tama trenire i negovote dete i 90 godinina jas sum 92 a igrajah za pogolemite ka dojdee fersped gi tepame 10 razlika a na davitkov sino nema pojma od igraene samo ovoj ako igre za reprezentacija ...

Иле, ова да ти биде последен пост со она игра4, поззз и сл.
Пишувај на литературен македонски јазик.
Такви сленгови ужасно иритираат.

Davitkov bese trener vo Strumica ( Polo Trejd se vikase ekipata ), podocna otide vo Skopje...

Sepak, Strumica 2005 ke e sampion :p... Vecer vo 7 casot ke ja osvoime titulata ;)

iLe напиша:
Aerodromke sakav da kazam kolku e bil vo rabotni4ki bez razlika igra4 / trener a inaku tama trenire i negovote dete i 90 godinina jas sum 92 a igrajah za pogolemite ka dojdee fersped gi tepame 10 razlika a na davitkov sino nema pojma od igraene samo ovoj ako igre za reprezentacija ...
sin mu ne sum go gledala mnogu mnogu ali za nego vo godiste e visok dosta!!! e ja kerkamu ja znam trenirase kaj mene vo klub so pomalite taa ne znae da ide pa kako li basket da igra katastrofa

aerodromka напиша:
sin mu ne sum go gledala mnogu mnogu ali za nego vo godiste e visok dosta!!! e ja kerkamu ja znam trenirase kaj mene vo klub so pomalite taa ne znae da ide pa kako li basket da igra katastrofa

Јас сум бил со син му на 3-4 тренинзи, пред 3-4 години, и по мое мислење врска нема.

Alooo, so mesati babi i zabi...

Ako e tatko ti dobar trener ne mora da znaci oti i ti ke bides dobar igrac...

A kak si vikate, malenko e oste deteto, mos pa i ke go bide, od deka znaate vie pak ?

Potato напиша:
Alooo, so mesati babi i zabi...

Ako e tatko ti dobar trener ne mora da znaci oti i ti ke bides dobar igrac...

A kak si vikate, malenko e oste deteto, mos pa i ke go bide, od deka znaate vie pak ?
nie zborime sega za sega za ponataka koj znae moze shek ke bide

Вечерва одиме на победа!!! :basket::basket:

Ајде поздрав одиме екипо во салата “ПАРК“ целата ќе биде полна дури и по страните ќе стојат :basket::basket::basket:

Одличен натпревар досега.... Напред Струмица, не дека посебно навивам за нив, туку, ги мразам тоа Работнички :)

Струмица води со 4... на полувреме... опасен тоа плејмејкерот со брадата... заборавив како се вика, а кај Работнички - дефинитивно Тасоски

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom