Струмикс
Еден...не го знаеш!
- Член од
- 9 декември 2005
- Мислења
- 13.811
- Поени од реакции
- 3.348
- Локација
- Струмица
- Веб-сајт
- www.kajgana.com
Radical Boy напиша:А и Струмица има забележителен пад на формата како изминува серијава. Како што кажав, кај и да е, треба да се разбудат Тасов и Симиќ. Ако намерно ја изгубија оваа утакмица, направија грешка според мене. Да го декласираш 4:0 претставникот во Јадранска лига е многупослатко одколку освојување титула дома. Баш вчера зборевме со луѓе од навијачка група од кај нас и сите едногласно се сложивме дека 500 пати е послатко во туѓа сала да се озвои титула. Ама за разлика од Ајдуци ние ке бевме 1000 души на 3:0 за нас.
Струмикс, тоа го реков, зашто тотално сум разочаран од навивањето на двете навивачки групи, ај СРВ веќе и се откажаа, ама Струмичани при 3:0 да дојдат во толкав мал број и да имаат такво лошо навивање....
Епа и јас се нервирав по дома пред телевизорот, ама што е, тука е. И, послатко е да ги понижиш со 4:0 ама...Секогаш има едно ама... Така сакале, така направиле...
Инаку, за навивачите и фановите има посебни теми, и целта ми е да се дискутира и на тие теми, за да не ја оптеретуваме општата тема со мислења за навивачките групи.