Billa Bong
I love Basketball
- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 6.590
- Поени од реакции
- 11
Море со несреќа нека ви е:baeh:jove_bt напиша:ајде ајде нека се множат. Фени-Пелистер 77-82
ајде со среќа нека ни е во финал 4.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Море со несреќа нека ви е:baeh:jove_bt напиша:ајде ајде нека се множат. Фени-Пелистер 77-82
ајде со среќа нека ни е во финал 4.![]()
aerodromka напиша:od damna se znae deka pelister ke im ja pusti na strumica vo polufinale!!!! taka ne se pali mnogu mnogu
Normalno deka ke ispadnat od Strumica kako culinja ke gubite nisto nema da vi pomogne:smir:Radical Boy напиша:Што знае дете за кошарка)))))))))))))) остај го нека мисли дека ке ја поминат струмица, ама доглот сине, мора да се исплати, така да Пелистер и должи на Струмица, така да ако се паднете во плеј оф, Струмица иде даље
Radical Boy напиша:И кога ке дојде и тој ден
кога ти ке бидеш поразен,
знај ти никогаш,
нема да си сам,
НАПРЕД СКОПЈЕ ЌЕ ТИ ЗАПЕАМ
Ѕвер напиша:Преку куроф веќе од ова, секоја сезона истата песна на крај.Мора нешто да се превземе во однос на Управата и тој Драги мисирот, да се земат некои поасални играчи, зошто со овие играчи иднината е Втора Лига.
Billa Bong напиша:Неам намера да слушам песна на тим кој никогаш не бил шампион во кошарка:smir: