Македонската кошарка!

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Just for the record: Виктор Крстевски го ударија под окото...имаше модринка...играше со скршен прст на десната рака...додека Богоев се повреди(го повредија)-зглоб... потоа Соколов имаше проблеми со половината и грбот... а и судиите судеа "беспрекорно"...АЛАЛ ВЕРА :) а иначе шо да кажам,нека им е честито на правен факултет ;)

[mod]ПИШУВАЈ САМО НА КИРИЛИЦАА!!![/mod]

Tarzan напиша:
Just for the record: Виктор Крстевски го ударија под окото...имаше модринка...играше со скршен прст на десната рака...додека Богоев се повреди(го повредија)-зглоб... потоа Соколов имаше проблеми со половината и грбот... а и судиите судеа "беспрекорно"...АЛАЛ ВЕРА :) а иначе шо да кажам,нека им е честито на правен факултет ;)
хехехехехе, имаше модрина, го повредија -зглоб и Соколов имал проблеми со половината, па и судиите биле против, греота стварно!!! А зашто не гледате малку обејктивно на работите, имал модрица неможел да игра, која повреда е таа модрица, еве јас седам по цели денови дома и незнам колку може да те спречи да го дадеш максимумот модрицата, па би сакал да ме упатат спортистиве. Мора да било сташно со модрица под окото да играл, сигурно неможел да рипа хехехеххе

Биди малку пообјективен, не се бараат причините секогаш во повредите и судиите, видете го противникот како играл, може стварно бил подобар. А може и немало да им дадат пари колку што барале тие тројца, ма да јас само на Богоев би му плакал да игра, па намерно симулирале повреди и несакале да играат

Tarzan напиша:
абе а скршениот прст не го читаш :) дај мсн или нешо на пвт...ќе збореме...да не го тапацираме на форумо ногу ногу :)
kako ne mu bese prstot skrsen vrska nema, tomce sokolov koj ti toj igrac be ne zaebavaj sto ocekuvace od nego, e sega samo timba sto se povredi samo toa!!!!! INACE AJDE SO SREKA 5 TITULA nie vazno si ja proslavivme mnogu dobro se vrativ vo 6 doma

еј стварно имаше од исланд двајца играчи убаво кажа потато мислам :) али си немаа врска од играње, така да ништо чудно што играат во исланд :) заслужена победа на правен со оглед на тоа што и цел натпревар го изиграа со 6 играчи, а оправдувањата дека судиите суделе за правен и слични такви работи искрено преку к.. ми дојдоа :) доста веќе со тие судии, ако некој е крив тоа се самите играчи и никој друг! па не беа судиите криви што ‘‘играчи‘‘ како соколов и тие од исланд неможеа од 2 метра да дадат кош :)

abe...i nasite se krivi...5 pati sami promasuvaa pod kosot...epa jebi ga sea so da praeme...sudiite ne bea krivi de...ama imase nekoi glupi situacii ko sudea...ne vikam cela utakmica deka sudile za praven ama...a sokolov stvarno nisto ne prikaza...a na viktor stvarno mu e skrsen maliot prst na desnata raka,deneska se cuv so nego... zdravje narednata godina ne znam kade kej odete samo :)

знам за кирилица...ама кој сеа ќе го препишува целото :)

Абе знае ли некој кога ќе се дополнителните кфалификации за Македонија на Европско и кога почнува тоа

mite84 напиша:
Абе знае ли некој кога ќе се дополнителните кфалификации за Македонија на Европско и кога почнува тоа
мислам дека се играат во август, а најблиску според тоа што пишуваше во македонски спорт денес до селекторското место е арсиќ, поранешен тренер на младинците на србија и црна гора и на тимон здравје од лесковац

DoolroX напиша:
мислам дека се играат во август, а најблиску според тоа што пишуваше во македонски спорт денес до селекторското место е арсиќ, поранешен тренер на младинците на србија и црна гора и на тимон здравје од лесковац

Јас мислам дека се е мачкање очи, пошто имам многу добра информација дека марин ке биде новиот селектор. Ке видиме колку ке се покаже точна

Едит: Од мене провокација нема да има повеќе. Од сега (или од кога ке ми го скинат банот, ќе бидам тужибаба хехехех)

Радикалче напиша:
Јас мислам дека се е мачкање очи, пошто имам многу добра информација дека марин ке биде новиот селектор. Ке видиме колку ке се покаже точна

Едит: Од мене провокација нема да има повеќе. Од сега (или од кога ке ми го скинат банот, ќе бидам тужибаба хехехех)

хехе можеби и тоа што викаш, но и на а1 кажаа дека нов селектор е јовица арсиќ, но ќе видиме денес или утре најкасно официјално кој ќе биде

Cekajte Malko!!Koja ekipa investirase najmnogu vo kosarkata ovaa sezona-Strumica, neli? E pa zasluzeno si ja osvoija titulata!Na pr.MZT se daleku od osvojuvanje na sampionska titula najmalku uste 3 godini!Ako ne vlozuvas ili ako nemas stabilen sponzor nisto!!!!

Улеб купот поканил претставнициод 26 земји сигурно и Албанија се ја поканиле 56 претставници срам за нас сигурно со поголемо лобирање ќе се најдело место и за нас но некој спиел

mite84 напиша:
Улеб купот поканил претставнициод 26 земји сигурно и Албанија се ја поканиле 56 претставници срам за нас сигурно со поголемо лобирање ќе се најдело место и за нас но некој спиел
Е што зборам јас цело време Македонска работа...тоа е некој како Албанија ја поканиле алоооо...кај отидовме и кај отиде нашава кошарка:nesum:

абе каква албанија, нема тим од таму во улеб купот. инаку за тие што незнаат да кажам дека македонија ќе има претставник во улеб купот кога ќе има некој тим одлични резултати (во моментов сме светлсони години далеку од такви резултати), кога ќе имаме тим(ови) со буџет од неколку милиони евра и нормално квалитен и силен тим со одлични играчи, а таков во нашава лига моментално нема

Само што прочитав назад сум со информациите мислам дека Радикал имаше кажано Арсиќ нов тренер на Македонската репрезентација:)

Била Бонг напиша:
Само што прочитав назад сум со информациите мислам дека Радикал имаше кажано Арсиќ нов тренер на Македонската репрезентација:)

инаку бил помошник на светислав пешиќ кога беа светски шампиони, а со младата репрезентација на сцг има освоено мислам дека беше европско првенство. последна работа му е како тренер на здравје од лесковац

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom