- Член од
- 1 декември 2008
- Мислења
- 1.043
- Поени од реакции
- 182
Значи овој Хари не осветли, ете гледаш немаме ни местенки во Македонија, а ние па цело време чекаме тој да ни каже :pos2::pos2::pos2:
Кој морон човече. Инаку ме интересира имаше ли на КОД емисија за местените натпревари или така нешто се поклопи таа изјава, баш ме интересира?
Темата на Код беше местени натпревари. Имаше разговор со менаџери на кладилници, со фудбалер еден, малку новинарско мислење и неколку реда муабет со почитуваниот г.Хари. Не видов кој е фудбалерот, гарант беше од домашно првенство. И додека Хари тврдеше дека кај нас се е чисто, наизменично со неговата изјава одеше и изјавата на фудбалерот каде што тврди дека фудбалерите се немоќни против местенките и дека играат по наредба, а не по нивна желба.
Иначе емисијата беше општо за кладење и местење, а во еден дел ја спомнаа и Победа - Пјуник.
Него пошто темава е Втора Македонска лига, а моментално муабетот е местење, кази ми Брегалница ќе оди на 3 бода последно коло или ќе земе пари од Дрита за да им го даде 4 место? Кој и да е 4ти ќе земе пари од Металург во бараж :pos2: