Македонска Втора Лига

• Креатор на темата Креатор на темата Agimkrasniqi
  • Време на започнување Време на започнување
Прваците на сите 5 трети лиги заедно со Кожув од втора лига ќе играат 3 баражи. Кој со кого ќе игра не знам. Ќе има ждрепка валда.
Кој е прв во регионите, нема каде да се види, освен во Македонски Спорт ама не знам кој ден има табели од регионите.
Во Скопје-Куманово регионот кој е прв? Едно време Лепенец беше меѓу првите?
va mak sport ne pisuva nisto za regionite, nitu tabeli nitu rezultati. kaj mene na blog imas informacii za 3 i 4 liga (ne sve, ama pojke otkolku u mak sport). eve koj ke igra baraz za 3 . liga http://rezultati.blog.com.mk/node/231745

Ако има некој навивач на Пелистер, нека каже негово мислење, дали Пелистер намерно изигра нерешено дома со Турново за да ја добие Шкендија во бараж???

Можеби намирисаа паричка во баражот. Од Брегалница немаше ни денар да добијат, а многу лесто можеше да изгубат.
Ајде жити све кажи како може Пелистер да земе пари од Брегалница???:pos2::pos2::pos2:

Ајде жити све кажи како може Пелистер да земе пари од Брегалница???:pos2::pos2::pos2:

Со кого ќе игра Пелистер во бараж ?????
Јас мислам со Шкендија дека ќе игра. Не го сфати постот изгледа.

Со кого ќе игра Пелистер во бараж ?????
Јас мислам со Шкендија дека ќе игра. Не го сфати постот изгледа.
Да да се помешав, сеа ми текна дека Пелистер можеше да игра и со Брегалница бараж:smir:

Читам 10 страници поназад на темава секој албанец пишува, слога и шкендија влегуваат сигурно, ова она, најјак тим имале, најдобар спонзор итн итн...
Епа епа епа тоа е тоа....
ТЕТЕКС ШАМПИОН
>>>2008/2009<<<

КОЈ НЕ МОЖЕ КОЈ НЕ МОЖЕ ВОЈВОДИ ДА ГЛЕДА НЕКА БЕГА НЕКА БЕГА МАЈКА МУ СЕ Е*А!!!

Епа нека ви кисне сеа, а шкендија нема шанса да го отпадне пелистер, ако се деси тоа го сечам...:smir:

Читам 10 страници поназад на темава секој албанец пишува, слога и шкендија влегуваат сигурно, ова она, најјак тим имале, најдобар спонзор итн итн...
Епа епа епа тоа е тоа....
ТЕТЕКС ШАМПИОН
>>>2008/2009<<<

КОЈ НЕ МОЖЕ КОЈ НЕ МОЖЕ ВОЈВОДИ ДА ГЛЕДА НЕКА БЕГА НЕКА БЕГА МАЈКА МУ СЕ Е*А!!!

Епа нека ви кисне сеа, а шкендија нема шанса да го отпадне пелистер, ако се деси тоа го сечам...:smir:

Запамти го болдираново, не дека ми е гајле нешто за Шкендија али имаат добар тим, за разлика од Пелистер кој што е во финансиска криза.

Со кој ќе игра Шкендија бараж за во прва лига??

Со кој ќе игра Шкендија бараж за во прва лига??
Со Пелистер :toe:

va mak sport ne pisuva nisto za regionite, nitu tabeli nitu rezultati. kaj mene na blog imas informacii za 3 i 4 liga (ne sve, ama pojke otkolku u mak sport). eve koj ke igra baraz za 3 . liga http://rezultati.blog.com.mk/node/231745
Од скопско - кумановскиот регион играат бараж Лепенец и Илинден па победникот ке игра уште еден бараж за влез во втора лига...

Запамти го болдираново, не дека ми е гајле нешто за Шкендија али имаат добар тим, за разлика од Пелистер кој што е во финансиска криза.

Ок памтам што сум рекол, но нема шанси Пелистер да отпадне во втора лига, ќе видите после баражот:smir:

А знае некој каде се игра баражот?!

Ок памтам што сум рекол, но нема шанси Пелистер да отпадне во втора лига, ќе видите после баражот:smir:

А знае некој каде се игра баражот?!
Изгледа во Скопје,а ако не е Скопје најверојатно Струмица ама нема уште ништо официјално.

Изгледа во Скопје,а ако не е Скопје најверојатно Струмица ама нема уште ништо официјално.

Во скопје нема да биде, 100%, бидејќи за одредување бараж, прво се гледа растојанието на градовите од каде што се тимовите.
На пр. скопје во никој случај не може бидејќи Тетово - Скопје е 45 км, а Битола - Скопје многу повеќе. Така да изгледа се поверојатно е дека ќе биде во Струмица или некое др место во источна Македонија!:helou:

Знае некој нешо да каже за Трета Лига...Кои екипи ќе влезат во 2 лига?! Поточно за ФК Гостивар ме интересира...Дали ќе влезе во 2 лига...:helou:

Знае некој нешо да каже за Трета Лига...Кои екипи ќе влезат во 2 лига?! Поточно за ФК Гостивар ме интересира...Дали ќе влезе во 2 лига...:helou:

нема, не се избори за бараж

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom