Македонска Втора Лига

• Креатор на темата Креатор на темата Agimkrasniqi
  • Време на започнување Време на започнување
Резултати 27 коло.

Охрид - Беласица 1-1
Шкендија – Маџари С. 4-1
Вардар д. – Локомотива 1-0
Миравци –Слога Ј. 1-0
Цементарница – Тетекс 0-2
Дрита – Кожуф 5-1

Новаци слободен

izvinete za rezultatot miravci-slloga,taka mi kaza na stadion

Резултати 27 коло.

Охрид - Беласица 1-1
Шкендија – Маџари С. 4-1
Вардар д. – Локомотива 1-0
Миравци –Слога Ј. 1-0
Цементарница – Тетекс 0-2
Дрита – Кожуф 5-1

Новаци слободен

БРАВО ЗА ТЕТЕКС!!! :oeoeoe:

SAMPIONI, SAMPIONI, SAMPIONI :oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

NEKA PUKNAT SEGA DUSMANITE.

SHKENDIJA se blizhi kon vtoroto mesto!!

Брегалница скоро и да оствари влез во баражот сега само ни преостануваат домашните бодови!!!:vozbud:

Ајде бе некој со повеке информации што се случувало на натпреварот Миравци - Слога имало инциденти па дури истрели во воздух од страна на полицијата.
Ајде каде се Шверцерите нека кажуваат што направиле таму!!???

Брегалница скоро и да оствари влез во баражот сега само ни преостануваат домашните бодови!!!:vozbud:

Ајде бе некој со повеке информации што се случувало на натпреварот Миравци - Слога имало инциденти па дури истрели во воздух од страна на полицијата.
Ајде каде се Шверцерите нека кажуваат што направиле таму!!???

Што може да се очекува од диво племе!?

Инаку не е до шверцерите, него до играчите плачипички

Прочитај овде:
http://www.sport.com.mk/WBStorage/Files/1105-07.pdf

Што може да се очекува од диво племе!?

Инаку не е до шверцерите, него до играчите плачипички

Прочитај овде:
http://www.sport.com.mk/WBStorage/Files/1105-07.pdf

Знам , туку само се обратив до нив пошто и тие биле таму па верувам знаат по нешто да кажат како била ситуацијата затоа што кога веке имало истрели во воздух сигурно била прилично критична!:toe:

Знам , туку само се обратив до нив пошто и тие биле таму па верувам знаат по нешто да кажат како била ситуацијата затоа што кога веке имало истрели во воздух сигурно била прилично критична!:toe:

Ма неее тоа биле планинаРРРРииии... :vozbud: Или можеби некоја свадба :)

Ма неее тоа биле планинаРРРРииии... :vozbud: Или можеби некоја свадба :)
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Ма не бре стварно полицијата морала да употреби таква постапка затоа што неможело да се воспостави ред, а полицијата била таа што пукала во воздух 3 пати.
Инаку интересно судиите не биле ни допрени туку двата тима се испотепале мегу себе, додека за чудо наше Македонско судиите си стоеле на центарот и не ги ни допреле од сигурни извори (еден од судиите ми е колега):toe:

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Ма не бре стварно полицијата морала да употреби таква постапка затоа што неможело да се воспостави ред, а полицијата била таа што пукала во воздух 3 пати.
Инаку интересно судиите не биле ни допрени туку двата тима се испотепале мегу себе, додека за чудо наше Македонско судиите си стоеле на центарот и не ги ни допреле од сигурни извори (еден од судиите ми е колега):toe:

Кој губи има право да се лути (очигледно и да тепа во случајов) :)

Конечмо ТЕТЕКС влезе у прва лига:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
ПРВА ЛИГА еееее,ПРВА ЛИГА ооооо,ПРВА ЛИГА еееее,ПРВА ЛИГА леаеле
НАПРЕД ТЕТЕКС ооооо,НАПРЕД ТЕТЕКС оооооо...:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Честито прва лига на Тетекс :salut:
Дај боже догодина и Беласица да влезе во прва лига редно е веќе...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom