Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
а локомотива-шкендија не играа денес
па и ја имам таква информација него дека видов погоре нешо вардар д-локомотива 1-0:raz:ako dobro slusnav 3-2 za Lokomotiva
па и ја имам таква информација него дека видов погоре нешо вардар д-локомотива 1-0:raz:
Шкендија и Брегалница 99%koj ke igraat baraz so 2liga so tie od prva
Во нашиот регион ќе се решава кој ќе влегува во втора лига..има уште две кола а 11 Октомври бега 2 поени пред велешки тим Превалец но 11 Октомври игра со велешки тим што е трето место ќе биде густоне оти ги глеам следам колку за информација да видам што ќе биде оти тука фудбалот изумре па единствен напредок е овој тим.
Прваците на секој регион мислам дека играат баражи и само 3 влегуваат во втора лига. Барем така беше до пред 3 години. Долг е патот до втора лига![]()
ke bidat interesni utakmici barazite za prva liga
Аха, ќе бидат. Ако сакаат Шкендија и најверојатно Брегалница да играат во прва лига. Имаат цена и тие натпревари
Силекс - Скопје? Јавна тајна, сите знаат за тоа само ФФМ не знае.
Го гледам вчера Хари на една емисија, на тема кладилници и местење и вика Хари дека кај нас немало местенки, па дури и ако има, не смеела ФФМ да реагира :pos2:. Демек по некој статус или закони не смееле тие да реагираат.
Аха, ќе бидат. Ако сакаат Шкендија и најверојатно Брегалница да играат во прва лига. Имаат цена и тие натпревари
Силекс - Скопје? Јавна тајна, сите знаат за тоа само ФФМ не знае.
Го гледам вчера Хари на една емисија, на тема кладилници и местење и вика Хари дека кај нас немало местенки, па дури и ако има, не смеела ФФМ да реагира :pos2:. Демек по некој статус или закони не смееле тие да реагираат.