B
BBlisto
Гостин
Проблемот е сега што пропустаме две големи натпреварувања, а со тоа ни паѓа автоматски рејтингот, и од втор ќе преминеме во трет барабан, што значи дека ќе добиваме потешки противници...
--- надополнето ---
Да, тој момент не зачуди и сите нас од спротивната трибина...Ама бев доста далеку, па си реков демек сигурно не сум видела убаво... не знам...
--- надополнето ---
за атмосферата стварно беше одлична, и не се дишеше и кале не бил толку полн од кометал коа стана европски шампион...
за играта и резултатот, сами сме си криви, едвај некако на сила дојдовме до водство и тоа не успеавме да го задржиме...ако се заборави се, и се погледнат само последните 2 минути, ќе се види дека најголемата грешка ја прави Петковиќ што не повика тајм-аут коа имавме напад при водство од 1 разлика...само што дигнаа рака судиите за пасивен напад, мораше да побара тајм-аут и да заработи време...нешто што не ми е јасно за тие 2 минути, е како по шутот при закана од пасивен, топката која отиде во аут им беше доделена на холаѓанките??? од таму јас кај што гледав, изгледаше како да удри во нивниот блок и да е чист аут за нас...цела публика се побуни, особено тие што беа најблиску, а од ракометарките и од клупата немаше ништо...ако може некој да ги најде тие 2 минути на видео па да видиме би било добро...затоа шо останавме збунети сите кој шо го видовме во живо тој момент...
Да, тој момент не зачуди и сите нас од спротивната трибина...Ама бев доста далеку, па си реков демек сигурно не сум видела убаво... не знам...