Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема врска. Ништо не покажавме.Рамковно финале... види ги грдиве Симиќ и Тасовски како се радуваат...
Честито победа !А што да не се радуваат за тој тим играат тој тим им дава леб, какви само лицемери сте неверојатно, само вие сакате да победите.
ху ху, да реализираше некоја, кој знае каков ќе беше крајот. Честито победа !Бојан Трајковски играч на Лирија , гледам од 10 обиди за тројка , ниеден погодок.
Бојан беше катастрофа ке го пцујев секој натпревар ако изгубивме, ем не му одеше шутот ем пак шутираше он и тој другиот Јелесајевиќ беа катастрофа.
Нема да ти ги вратат парите ниту пак ќе добиеш влез за финалето.Бев на натпреваров (шо ли мајка барав и јас не знам) и ја испразнаја цела сала заради тие навивачките групи. Зборот ми е, како може заради навивачкиве групи да бидат избркани и тие што дошле (во случајов јас сум еден од нив) само за да гледаат добра кошарка, а платиле 150 денари карта и на само 3 минути пред крајот на полувремето се избркани???
Никој не кажа ништо околу картите и нормално имаше еден куп револтирани и си ги бараа парите назад, а натпреварот ваљда се доигра пред празни трибини.
Парите се враќаат? Картата може да се искористи за утрешното финале? Што во овај случај?
Ако е „летнаа„ 150 ден. во воздух, тогаш нека цркнат сите во МКФ!
Бојан Трајковски играч на Лирија , гледам од 10 обиди за тројка , ниеден погодок.