Македонска кошаркарска лига сезона 2013/14

Кој ќе биде шампион ?

• Вкупно гласачи
    52
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Кои аматери салата неможат да ја испразнат 2 саата веќе, не за друго ќе им се приспе на кошаркарите :pos:

Бев на натпреваров (шо ли мајка барав и јас не знам) и ја испразнаја цела сала заради тие навивачките групи. Зборот ми е, како може заради навивачкиве групи да бидат избркани и тие што дошле (во случајов јас сум еден од нив) само за да гледаат добра кошарка, а платиле 150 денари карта и на само 3 минути пред крајот на полувремето се избркани???

Никој не кажа ништо околу картите и нормално имаше еден куп револтирани и си ги бараа парите назад, а натпреварот ваљда се доигра пред празни трибини.

Парите се враќаат? Картата може да се искористи за утрешното финале? Што во овај случај?

Ако е „летнаа„ 150 ден. во воздух, тогаш нека цркнат сите во МКФ!

А што да не се радуваат за тој тим играат тој тим им дава леб, какви само лицемери сте неверојатно, само вие сакате да победите.

Бојан Трајковски играч на Лирија , гледам од 10 обиди за тројка , ниеден погодок.

Бојан Трајковски играч на Лирија , гледам од 10 обиди за тројка , ниеден погодок.
ху ху, да реализираше некоја, кој знае каков ќе беше крајот. Честито победа !

Бојан беше катастрофа ке го пцујев секој натпревар ако изгубивме, ем не му одеше шутот ем пак шутираше он и тој другиот Јелесајевиќ беа катастрофа.

Бојан беше катастрофа ке го пцујев секој натпревар ако изгубивме, ем не му одеше шутот ем пак шутираше он и тој другиот Јелесајевиќ беа катастрофа.

Ќе заслужел , па со нога да беше ќе влезеше една тројка ... морало да било на изглед аматерски меч овој.

Бев на натпреваров (шо ли мајка барав и јас не знам) и ја испразнаја цела сала заради тие навивачките групи. Зборот ми е, како може заради навивачкиве групи да бидат избркани и тие што дошле (во случајов јас сум еден од нив) само за да гледаат добра кошарка, а платиле 150 денари карта и на само 3 минути пред крајот на полувремето се избркани???

Никој не кажа ништо околу картите и нормално имаше еден куп револтирани и си ги бараа парите назад, а натпреварот ваљда се доигра пред празни трибини.

Парите се враќаат? Картата може да се искористи за утрешното финале? Што во овај случај?

Ако е „летнаа„ 150 ден. во воздух, тогаш нека цркнат сите во МКФ!
Нема да ти ги вратат парите ниту пак ќе добиеш влез за финалето.
Во слична ситуација бев лани, на мечот од полуфиналето помеѓу денешниве противници.
Тогаш дури и порано ја прекинаа утакмицата:icon_mrgr:

Дури сеа приметив дека Лирија го земале Немања Јелесијевиќ :D

Од неутрална точка полошо финале неможеше да се погоди! Да не сакаш да има победник, барем Куманово да играше ќе беше многу подобро, бидејќи беа најблиску а инаку убаво ќе беше да е Кожув или Работнички ама тоа е минато свршено време. Сега останува прашањето дали повторно ќе победи Владата или за прв пат коалициониот партнер ќе добие куп? Останува да видиме

Па што те чуди тоа кај Бојан, тој и да му оде и да не пак си форсира шут и ич не му чуе :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom