- Член од
- 9 септември 2013
- Мислења
- 103
- Поени од реакции
- 39
Јеби црвено белеееее![]()
![]()
Утре пак ке имате некој од другата страна
Пази пак да не ја прекинат ко у БОрис![]()
ако се појават нормално
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јеби црвено белеееее![]()
![]()
Утре пак ке имате некој од другата страна
Пази пак да не ја прекинат ко у БОрис![]()
Чисто денеска видовме каква иднина имаме во Македонската репрезентација после повлекувањето на Антич, Гечевски, Илиевски. Некој коа ќе ми каже добри играчи биле Брчков, Аврамовски, Симоновски, Соколов. Па човече чисти зицери под кош промашуваат.Па уште и Бо ако не игра, страшно.
Честитки за тренерот на Куманово, без ниедна нацртана акција на тајм аут го доби натпреварот![]()
Да бе,ке се појават и на младинското финале меѓу МЗТ СКОПЈЕ и нба чаирако се појават нормално
Да бе,ке се појават и на младинското финале меѓу МЗТ СКОПЈЕ и нба чаир![]()
Како стигнале стигнале,важно утре ке го изгубат тоа финалеПогодете сите од 1 како НБА ЧАИР стигна до финалето хахахахаах пропаст држава ми се МОЧА од скапанава земја!!!!
Погодете сите од 1 како НБА ЧАИР стигна до финалето хахахахаах пропаст држава ми се МОЧА од скапанава земја!!!!
СудииШто се десило не сум запознаен ?
Судии
Не знам во полуфинале, ама во четврт финале со судии и со притисок минимално го добија Вардар во Чаир.
Мора да освојат, исто како што лани со сила го освоија првенството во кадетска конклуренција.
--- надополнето: 8 февруари 2014 во 00:27 ---
Сега видов дека и со Работнички во полуфинале играле во Бутел, така да...
Иначе тек сега приметувам дека оној младион Михајло Арсоски уствари ми бил познаник и порано сме играле баскет низ маало. Какво дрво беше човече, не знаеше да шутира правилно, а успеал за сениори на МЗТ да игра, па дури и во Еврокупот дебитиралКаков напредок
![]()
Типчето не може да се движи на терен а башка што во рацете е како кашкавал.
Во рок од 1 година ќе го снема од кошаркарската мапа.![]()
Типчето не може да се движи на терен а башка што во рацете е како кашкавал.
Во рок од 1 година ќе го снема од кошаркарската мапа.![]()