Македонска кошаркарска лига сезона 2013/14

Кој ќе биде шампион ?

• Вкупно гласачи
    52
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Па Божа Маљковиќ затоа му еба матер на Милоевиќ после утакмицата на ЕП со Франција...

mn mirno na tribini ne go ocekuvav ova od FA

ФА навиваат за МЗТ Скопје, сигурно таа бројка не допатува во Охрид да се пцуе со провокаторите...
Многу зрело изреагираа како група !

Друго се клубови а друго репрезентација.
Ете јас барам во Битола репрезентација и Пелистер, како и сите други.

Не не, имаше доста критики и зошто немало публика на натпреварите од Еврокуп на пример.
Јас немам ништо против тоа репрезентацијата да иде и во други градови, ама полека малку. Најмногу ме нервира тоа што зборат луѓе што воопшто не биле на некои од тие натпревари(или воопшто натпревари во Скопје) што биле баш онака ''пеколни" во Скопје, а ги имало бајаги.

Не не, имаше доста критики и зошто немало публика на натпреварите од Еврокуп на пример.
Јас немам ништо против тоа репрезентацијата да иде и во други градови, ама полека малку. Најмногу ме нервира тоа што зборат луѓе што воопшто не биле на некои од тие натпревари(или воопшто натпревари во Скопје) што биле баш онака ''пеколни" во Скопје, а ги имало бајаги.

Па немале можност да бидат, кој играл АБА лига и Еврокуп освен МЗТ. Лига на шампиони ракомет сега се прави историски успех. За што би одел некој што не е од Скопје на пеколен натпревар на клуб од Скопје?

Па немале можност да бидат, кој играл АБА лига и Еврокуп освен МЗТ. Лига на шампиони ракомет сега се прави историски успех. За што би одел некој што не е од Скопје на пеколен натпревар на клуб од Скопје?

Зошто е македонски клуб. Е затоа. На РК Вардар и ЖРК Вардар мислам дека има редовно од Тетово и од некои други градови. Зошто да не доаѓаат? Ако клубот е од Скопје немора да значи дека само на скопјани им е дозволено да навиваат и доаѓаат на утакмици. Тие што се закоравени фанови на други македонски клубови можам да ги разберам, сигурно се радуваат на успесите на другите мак клубови, ама едноставно срцето на им дава да навиваат за други.

А муабетот повеќе ми беше за репрезентацијата кога спомнав за тие ''пеколни" натпревари, ама ок, ти обајснив погоре и дека нема причина и на натпревари на скопските клубови да не одат.

Марче оставил + Божовиќ и Мираковски си идат. Ај Мираковски, ама Божовиќ бе?! Одлукава партал :D

Ќе биде интересно сега Кожув ако донесат добар тренер и ја препороди играта. Ќе има интересни утакмици за гледање :)

Работнички се реванширале за поразот против Куманово и тоа со победа на нивни терен.
Интересен меч, Работнички имале +9, но Куманово со 3 тројки по ред израмниле. Еднаш Радуле, два пати Паран. На крај не можеле слободно да погодат и тука нека си ја бараат вината за поразот.
Кумановци, зажаливте за купувањето на Костески? :icon_mrgr:

Работнички се реванширале за поразот против Куманово и тоа со победа на нивни терен.
Интересен меч, Работнички имале +9, но Куманово со 3 тројки по ред израмниле. Еднаш Радуле, два пати Паран. На крај не можеле слободно да погодат и тука нека си ја бараат вината за поразот.
Кумановци, зажаливте за купувањето на Костески? :icon_mrgr:

Много лошо Костески....што да кажам човекот неможе под кош да се снајде Кнежевиќ се иживљаваше.Супер атмосфера полна беше салата 5000+ гледачи,ама Мандиќ до кога вака бе???Промашува Работнички 18 секунди до крај тргаме у напад и овој шутна преку човек одма,на 12-3 секунди до крај на мечот,ненормален!
Работнички имаше добри пароли со штрумфови,ако има некој фото нека ги стави,се однасаше на ферката на Кумани и Фемили така? :D

Димчевски имаше 0/5 за три му се тресат рацете неможе ни во рекет да влезе во чекори...али добро без Луковиќ и Врањеш толку ни се можностите...у суперлига со Луковиќ здрав и Димчевски(ваљда до тогаш у топ форма) би било многу интересно...само да се спасиме од повреди.

Костески сигурно не е полош од Петровски,ама он е доведен за 8-10 мин да го одмара Луковиќ не е ни он крив што не знае.

Дали тоа некој го удри Жерновски таму кај што седеа со нашиот градоначалник па влета секјурити.Ке се испотепаа меѓу себе,кој има повише инфо нека пише. :D

По кој пут само се заебавав наши кошаркари, па кд ќе загусти се разиграв бодрени од публику?! Нема везе пораз, ама несериозност ме страшно нервира! Добимо ги у Охрид, дома губимо од њима! Костески ни епик фејл не га опишуе. Мишковиќ потхитно да се освести иначе наебамо у Суперлигу. Обеќав плејоф, на крај останемо сс да не кажу што у руке! Врањеш фали, Луковиќ не моѓу ни да опишу колко фали.

Много лошо Костески....што да кажам човекот неможе под кош да се снајде Кнежевиќ се иживљаваше.Супер атмосфера полна беше салата 5000+ гледачи,ама Мандиќ до кога вака бе???Промашува Работнички 18 секунди до крај тргаме у напад и овој шутна преку човек одма,на 12-3 секунди до крај на мечот,ненормален!
Работнички имаше добри пароли со штрумфови,ако има некој фото нека ги стави,се однасаше на ферката на Кумани и Фемили така? :D
Па незнам, мислу дека вакој беше:"Штрумфовите договорија ферка....", "пу, пу ... не се важи" :D и на крај нешто за ќерки :pos:ауу каков секс, после тој напалива се од две страни, али премного сумњиво ми е. Пошто некои од нив и од нас се поздравива пред да се соберат цпб на источна трибина. После утакмица гледам дечурлана земаа бекатонки ( демек ќе гаѓаат ) што знам после што се деси, кидна си ја дома ! :)

boys-1.jpg

1656137_622814367766992_105214671_n.jpg
[DOUBLEPOST=1393183952][/DOUBLEPOST]Штрумфовите договорија ферка ( КЗКУ-ФА) но наместо син?! дома чуваат ќерка
пу пу, не важи

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom