Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
За ова треба да се засрами Ристовски.
Капитен беше и секаков конфликт со селекторот треба на друг начин да се реши и да му помогне на тимот а не ко некое пиче да се повлече туку-така.
Ашковски е најмалку крив. Се труди и го дава максимумот. Каков-таков. Он и никогаш не играл десен бек ама реално многу сме паднати на таа позиција па мора он да покрива.
Не ми беше намерата дека е дрво,туку дека без клуб не ни очекувам нешто повеќе од него ликот е колку 31-32 години само голман што неиграл реално,до сеа давал максимум

Колку шанси утнавме...

Кој што сака нека каже, со други тренери никогаш волку шанси не сме креирале со противници кои се втор ешалон репрезентации. Ама за жал, одбраната е преслаба индивидуално.

Па и Пандев така се повлече.

Па не значи дека бил во право за тоа што го направил. Збориме за играчи кои биле стандардни репрезентативци а не некој кој бил зацементиран на клупа. Не може националниот дрес да го фрлиш зашто не се сложуваш со тренерот иако тој константно те повикува...

Не ми беше намерата дека е дрво,туку дека без клуб не ни очекувам нешто повеќе од него ликот е колку 31-32 години само голман што неиграл реално,до сеа давал максимум

Се разбираме, јас само искористив можност да го искењам Ристовски за тој потег.

На Елмас треба да му кажат да не ја тупи толку многу

Пак ли местат гревовиве.....се да им ебам по список.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom