Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
мора Адеми да влезе од старт на второ...

Sent from my SM-F731B using Tapatalk

Нашиве секад исто сценарио. Се бранат ко пичиња, и коа ќе примат почињаат да играат нешо. Али и тоа џабе коа нема реализација. Миовски овие шанси ги дава у Абердин, ама у репка не може. Ашковски од метар не знае да ја стаи у гол. Тоа е, нема реализација, нема добар резултат.

Тотално тактички не бевме подготвени до примениот гол. Очигледно е работено само од како ке примиме гол... Мудрик се наигра го направи Ашковски мало дете. Муслиу е напреднат во однос на минатата сезона кога играше во трета лига. Алиоски се гледа дека е паднат човекот е сеуште без клуб, а пак е еден од подобрите... Атанасов не е лош според мене игра на позиција заден везен неприродна за него сепак што сум го гледал природно игра понапред. Треба измена Адеми - Елези човекот со една нога е подобар од него. И Димовски со Ашковски... Пак ке кажам пред некој да ме цитира тоа е само мое мислење..

Алиоски повише се расправа него што игра фудбал...
Битно,

да средиме агресивно одма да се стопира странично да ни продираат без отпор,ептен глупо е .

После голот,Украинците се повлекоа,лоши ни се акциите,премногу солирања

Манев е кривец за голот. Премногу ризичен пас кон Атанасов кога овој беше опколен со противнички играчи. Истотака премногу е спор за да го покрива Мудрик.
Пред голот кога ги претрча тројца, Манев делуваше на одбранбен од Маџари С.
Ашковски е премногу отсечен и го користи тоа Украина, не издоминираа по таа страна.

Последните 15/20 минути не бевме воопшто не лоши, добар напаѓач во ги претворил во гол оние шанси на Миовски

Гледајте кај и колку играат нашиве и се е јасно. Овој Ашковски нели е без клуб?

За ова треба да се засрами Ристовски.
Капитен беше и секаков конфликт со селекторот треба на друг начин да се реши и да му помогне на тимот а не ко некое пиче да се повлече туку-така.
Ашковски е најмалку крив. Се труди и го дава максимумот. Каков-таков. Он и никогаш не играл десен бек ама реално многу сме паднати на таа позиција па мора он да покрива.

Нек иде у пензија ....Педерски почит има спрема репрезентација.Или повреден или формално е на бенч . Манекен .... Здравковскк ми е криво за детето .

Мислам дека овој пат е некоја тактика на сер Боби. Нема повреда пријавено, а игра во Динамо. Не ми се верува дека е до него

За ова треба да се засрами Ристовски.
Капитен беше и секаков конфликт со селекторот треба на друг начин да се реши и да му помогне на тимот а не ко некое пиче да се повлече туку-така.
Ашковски е најмалку крив. Се труди и го дава максимумот. Каков-таков. Он и никогаш не играл десен бек ама реално многу сме паднати на таа позиција па мора он да покрива.
Па и Пандев така се повлече.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom