Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не. Заразен е во леванте кај што има и други заразени играчи. Бар на темава нема потреба од глупиве муабети.Гарант дошол овде и со сите да се поздрави и види. Роднини, пријатели, комшии. Сите со по 63 члена у домаќинство. Нема фрка. Више нема корона....
Македонски фудбалер да пропушти да игра на европско...
Не реков дека знам од каде се заразил, туку реков гарант. Значењето на тој израз остава простор напишаното да не е точно.Не. Заразен е во леванте кај што има и други заразени играчи. Бар на темава нема потреба од глупиве муабети.
Нема ни да навлагам на колку нивоa е глупо ова што го пиша. Дај раат да гледаме првенство и да праиме муабет за фудбал, имате други теми да се карате шиптaри и каури.Не реков дека знам од каде се заразил, туку реков гарант. Значењето на тој израз остава простор напишаното да не е точно.
нема ништо такво во постот што си го цитиралНема ни да навлагам на колку ниво е глупо ова што го пиша. Дај раат да гледаме првенство и да праиме муабет за фудбал, имате други теми да се карате шиптaри и каури.
Не е нормално што уствари му доаѓа нормално за нас.Нормално, само ние немаме објавено дрес на 2 недели пред првенство![]()
Освен ако си Халанд кој е исто 1.95 со слична градба, а е најбрз играч во бундеслига над 36.10 km/h брзинаvisina od 1,95 vo kombinacija so takva gradba vo fudbalot pocesto e handicap
na visokite igraci ne im e glaven problem brzinata, toa ne go ni napisav, patem usain bolt koj e 1,95 visok go drzi rekordot na 100 metri. pogolem problem im se agilnosta, koordinacijata i prvite metri. toa i go napisav vo mojot komentar, samo ne me citirase celosno nego go izostavi toj del.Освен ако си Халанд кој е исто 1.95 со слична градба, а е најбрз играч во бундеслига над 36.10 km/h брзина![]()
Гарант сите отишле во леванте за со сите да се поздрави и види. Роднини, пријатели, комшии. Сите со по 63 члена у домаќинство. Нема фрка. Више нема корона....Не. Заразен е во леванте кај што има и други заразени играчи. Бар на темава нема потреба од глупиве муабети.
има гадни мутации во УК а и Франција, ништо чудно да испаднат и од други репки играчи со позитивен тест.... не верувам дека некој ќе се осмели да ескивира протоколиНе. Заразен е во леванте кај што има и други заразени играчи. Бар на темава нема потреба од глупиве муабети.