Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Има доволно време за негативен тест.

Без симптоми пишува дека е што значи 10 дена изолација, а на 8ми јуни занинуваат. Па на крај краева, и ден пред натпревар нека дојди, само да игра.

Има време, воопшто не е страшно ова со Барди.

Мене не ми е јасно само како може да се толкави абдали и да не се вакцинираат на време за да се спасат и самите себе и цела Македонија од потенцијални нервози поради Ковид?

Последно уредено:
Гарант дошол овде и со сите да се поздрави и види. Роднини, пријатели, комшии. Сите со по 63 члена у домаќинство. Нема фрка. Више нема корона....

Македонски фудбалер да пропушти да игра на европско...

Гарант дошол овде и со сите да се поздрави и види. Роднини, пријатели, комшии. Сите со по 63 члена у домаќинство. Нема фрка. Више нема корона....

Македонски фудбалер да пропушти да игра на европско...
Не. Заразен е во леванте кај што има и други заразени играчи. Бар на темава нема потреба од глупиве муабети.

Не. Заразен е во леванте кај што има и други заразени играчи. Бар на темава нема потреба од глупиве муабети.
Не реков дека знам од каде се заразил, туку реков гарант. Значењето на тој израз остава простор напишаното да не е точно.

Не реков дека знам од каде се заразил, туку реков гарант. Значењето на тој израз остава простор напишаното да не е точно.
Нема ни да навлагам на колку нивоa е глупо ова што го пиша. Дај раат да гледаме првенство и да праиме муабет за фудбал, имате други теми да се карате шиптaри и каури.

Последно уредено:
Нема ни да навлагам на колку ниво е глупо ова што го пиша. Дај раат да гледаме првенство и да праиме муабет за фудбал, имате други теми да се карате шиптaри и каури.
нема ништо такво во постот што си го цитирал

(сосема е сеедно дали ти негде ќе навлагаш)

Освен ако си Халанд кој е исто 1.95 со слична градба, а е најбрз играч во бундеслига над 36.10 km/h брзина :cool:
na visokite igraci ne im e glaven problem brzinata, toa ne go ni napisav, patem usain bolt koj e 1,95 visok go drzi rekordot na 100 metri. pogolem problem im se agilnosta, koordinacijata i prvite metri. toa i go napisav vo mojot komentar, samo ne me citirase celosno nego go izostavi toj del.

haaland od fizicki aspekt ne e tolku dobar bidejki e brz, nego deka za negovata gradba ima i dobra agilnost, koordinacija i sprint. toa e retka pojava kaj fudbaleri so takva gradba, pa nekoj ako gi ima tie predizpozicii + ima i fudbal vo nego togas cesto dobivas kvaliteten fudbaler.

Гарант сите отишле во леванте за со сите да се поздрави и види. Роднини, пријатели, комшии. Сите со по 63 члена у домаќинство. Нема фрка. Више нема корона.... :D

има гадни мутации во УК а и Франција, ништо чудно да испаднат и од други репки играчи со позитивен тест.... не верувам дека некој ќе се осмели да ескивира протоколи

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom