Ejebajgasad!!!
Фукара
- Член од
- 4 септември 2017
- Мислења
- 677
- Поени од реакции
- 1.117
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лош збор немам чуено за чоекот ни од албанец ни од македонец, помага во градов секаде каде што можеПрегледај го приврзокот 235971
Da beshe Albanec precedatellot na FFM, ke imashe nekoj mesto na prodazhba kaj Albancive, barem u Kicevo da imashe, ne u Tetovo.
Прегледај го приврзокот 235971
Da beshe Albanec precedatellot na FFM, ke imashe nekoj mesto na prodazhba kaj Albancive, barem u Kicevo da imashe, ne u Tetovo.
Прегледај го приврзокот 235971
Popameten si koga ne zboruvashНа албанците картите им се дадени "под рака" уште пред да почне официјалната продажба.
Демек ние не ве знаеме какви криминалците сте, па сега и светец го направивте прецедникот на ФФМ.
Popameten si koga ne zboruvash![]()
za mene grcija, slovenija i kosovo site tuka negde se. grcite nemaat nekoi vrvni igraci, no nemaat ni slabi, prilicno izednacen i cvrst sostav. za mene duri se blagi favoriti ako bi moral nekoj da odberam.Третата група ќе биде тепачка. Штета едино Молдавците што не се нешто подобри оти ќе беше јако Грција да заврши последна и да падне во Д дивизија хаха. Словенија и Косово би требало фаворити да бидат, јес да ќе биде густо.
Да им паднеше Ерменија, ќе имаа шанси за последно место.Третата група ќе биде тепачка. Штета едино Молдавците што не се нешто подобри оти ќе беше јако Грција да заврши последна и да падне во Д дивизија хаха. Словенија и Косово би требало фаворити да бидат, јес да ќе биде густо.
za mene grcija, slovenija i kosovo site tuka negde se. grcite nemaat nekoi vrvni igraci, no nemaat ni slabi, prilicno izednacen i cvrst sostav. za mene duri se blagi favoriti ako bi moral nekoj da odberam.
Дефинитивно Грција е поблиску до Словенија и Косово во силите отколку до Молдавија која е аутсајдер, и сигурно Грците ќе земат некој бод од тие дуели ама на крај пак Грците ги гледам како трет тим во групата. Али како што кажав во секој случај ќе биде многу густо и изедначено.za mene grcija, slovenija i kosovo site tuka negde se. grcite nemaat nekoi vrvni igraci, no nemaat ni slabi, prilicno izednacen i cvrst sostav. za mene duri se blagi favoriti ako bi moral nekoj da odberam.