Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Како што реков, форматот на завршницата е од типот на Ф4. Само уште не е јасно кажано дали тоа ќе биде на неутрален терен или на теренот на некој од учесниците. Јас се си мислам дека ќе биде на неутрален терен и така е нај фер. И самото ЕП 2020 нема конкретен домаќин, туку 13 градови од цела европа. (y) Ме бендисува како УЕФА го променија ЕП и самите квалификации заедно со Nations League.

П.С. За победник на група во нашата лига се добива 500 000 еур + 500 000 еур ако ја освоиме ;)
Kolku sto jas svativ, finaleto e na neutralen teren dodeka polufinaleto e na terenot na podobroplasiranata selekcija,samo ne znam dali ke bide zdrepka pa potoa taa sto e podobroplasirana ke bide domakin ili ke se odi po sistemot grupa 1 /grupa 2 ...grupa 3/grupa 4

Кој кур му е на Мрме.Па Даре и 1 година да нема играно пак е подобар е од оваа машина за автоголови и црвени картони.

Ќе ме пуштат да влезам на стадион во 18 30? Премногу гужва имаше по пат, не стигнав на време.

Mozda e seljo ama Pandev treba da uci kako se izvedua penal

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Зошто беда од игра? Македонија волку организирано не играла од Катанец. Можда не е убаво за око, ама се знае секој што прави на терен и има дисциплина.

Французине со таква игра и со еден вундеркинд светско освоија.

Барди го имаат затворено многу добро, да не беше слободниов не ќе знаевме дали игра.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom