Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Колку паре лапна од овја две утакмице она копилено со лицено краставо, крв му ебем затруена?!
Ах бе, да ми го дада само на пет минуте, не знам што би му напраел. Абе вакви копилиња 20 године да дупа 2 милиона народ, абе за стрељање смо! Само сакам да доживим ка еден ден ќе пукне филмот и вакви лопови ќе ги дера на плоштад!
Toa ni na son nema da se desi. Makedonceto polesno mu e da izbega od problmeot odkolku da go resi.

Џабе не зборевме дека е тежок киксер овој Столе, да гледаат да го откачат на времњ бољр швеѓанецон или Илиев

Џабе не зборевме дека е тежок киксер овој Столе, да гледаат да го откачат на времњ бољр швеѓанецон или Илиев

Мизерија е и Илиев.Иако е висок голман,човекот едноставно прима ефтини ниски шута.Засега Нилсон и Тофиловски се мој избор да се викаат.И двајцата постојано бранат добро за тимовите досега оваа сезона.

Слушајте го Вори. Он нонстоп ги следи младинците на Арсенал, знае каков голман е Илиев. Уствари он нема македонски играч кој не го следи, чак и за Ѓуроски стануе у 5 саат сабајле за да гледа како игра :)

Не ја гледав утакмицата ка бранеше Нилсон, ама од тоа што читав не бил лош. Не знам зошто не е повикан за овие два меча? Ма кој сака бе, буквално секој македонски голман е подобар од она дрвоно Столе. Ама ајде, изгледа му бараат нов клуб, па мора да брани за репрезентација. Плус бранеше за Работнички, мора да брани.

Денешната утакмица беше ЧИСТ ДОКАЗ дека со Црна Гора ја наместија !!
Ајде сега да ги видам нека клат 4 гола....
Кој беа само тие будалите одма шо се напалија после победата над Црна Гора демек готово ќе тргниме сега напред :pos:
Послаби не сни биле никогаш...

Мизерија е и Илиев.Иако е висок голман,човекот едноставно прима ефтини ниски шута.Засега Нилсон и Тофиловски се мој избор да се викаат.И двајцата постојано бранат добро за тимовите досега оваа сезона.
Колку пати си ги гледал младинците на Арсенал?

Слушајте го Вори. Он нонстоп ги следи младинците на Арсенал, знае каков голман е Илиев. Уствари он нема македонски играч кој не го следи, чак и за Ѓуроски стануе у 5 саат сабајле за да гледа како игра :)

Не ја гледав утакмицата ка бранеше Нилсон, ама од тоа што читав не бил лош. Не знам зошто не е повикан за овие два меча? Ма кој сака бе, буквално секој македонски голман е подобар од она дрвоно Столе. Ама ајде, изгледа му бараат нов клуб, па мора да брани за репрезентација. Плус бранеше за Работнички, мора да брани.
Ти барем малку да ја следеше репрезентацијата ќе знаеше дека Нилсон не е повикан поради повреда. Столе е добар голман само му фалат натпревари, не може да се избори во Гранада...

Абе еден добар голман што да ти расправам :D
Одамна сум кажал, "талентите" кои Работнички ги распродава низ Европа во последните години се просечни играчи од Македонска лига кои успеваат да просперираат само поради одличните менаџери кои ги имаат и отворените договори со Работнички кој им овозможува да си одат кога сакаат.
Столе не е ни просечен голман додуша, потпросечен е.

Ти барем малку да ја следеше репрезентацијата ќе знаеше дека Нилсон не е повикан поради повреда. Столе е добар голман само му фалат натпревари, не може да се избори во Гранада...
Па како да се избори во Гранада .. во прволигашка екипа во шпанија да брани ваков мувла голман ... седи аман нека си брани во втор или трет тим и следната сезона ќе го видиме во македонска втора лига.

Deckoto dobi prilika vo Granada, primi pacerski gol i od togas ne mrdna godina dena od vtoriot tim.

Што се случи со казната за Адеми?

Macedonian Football ‏@MacedonianFooty
Arijan Ademi was supposed to learn the length of his suspension (doping) on Monday, but UEFA once again postponed the decision (unclear why)[DOUBLEPOST=1447852511][/DOUBLEPOST]Веќе втор или трети пат се одложува,што е чудно.Во случај на допинг,тие се одма строги и брзи во санкција.Со Адеми предолго трае и нема сеуште кој е виновен.Дали репрезентација,Динамо итн.Дали нешто се случува,чудно е однесувањето со одлагањата.

Последно уредено:
Macedonian Football ‏@MacedonianFooty
Arijan Ademi was supposed to learn the length of his suspension (doping) on Monday, but UEFA once again postponed the decision (unclear why)[DOUBLEPOST=1447852511][/DOUBLEPOST]Веќе втор или трети пат се одложува,што е чудно.Во случај на допинг,тие се одма строги и брзи во санкција.Со Адеми предолго трае и нема сеуште кој е виновен.Дали репрезентација,Динамо итн.Дали нешто се случува,чудно е однесувањето со одлагањата.
http://ekipa.mk/ademi-na-novo-soslushuvane-vo-uefa/
Конечно апдејт околу ситуацијата со Адеми. Јас стискам палци казната да биде само година дена (како што беше со Најдоски и Петровиќ кога докажаа дека не се допингувале свесно или намерно) ама сите пргнози се дека ќе била минимум 2.

А во врска со останатите тука што го заебавате Вори - смејте му се колку сакате ама во право е за Илиев, и тој не е ништо поарен од Димитриевски. Еден Алексовски од Македонија ЃП ти е далеку посигурен голам него тие двајца.

А и како човек да го гледа кога сезонава уште ни еднаш ни на клупа се нема појавено во У21 тимот на Арсенал, одамна ја одлежа повредата ама уште го нема во младинскиот тим оти просто не рачунаат многу на него, трет голман им е, а тоа само по себе доволно кажува колку е стварно голем потенцијал кога им е трета алтернатива на младинско ниво, не ни има потреба човек да го гледа за да сфати. Па еден Дориан Бабунски не само што беше редовен туку беше и капитен на младинскиот тим на Реал Мадрид па еве на кое ниво е сега, потпиша за Шпански третолигаш после 2 месеци барање клуб, а не па Илиев кој неможе ни за на клупа да се избори на истото младинско ниво.

Последно уредено:
Адеми суспендиран 4 години :(
Еден од најперспективните

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom