Пробувале Мијушковиќ да го убедат да игра за Македонија. Во него би добиле одличен дефанзивец за во иднина. Само колку што знам треба еден куп години да минат за да заигра за Македонија 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
lol, и покрај тоа што, ете, Пандев собрал 10.000 евра за да може да игра пак у репрезентација, ние играчка има да им бидеме.Дајте Албанијууу да се играмооо да се играмооо![]()
Илчо е крив и тоа целосно.Lugje ne e Ilco se kriv malce i preteruvate. Ova e nasobrano uste od vremeto na Singo. Nie imame Gradovi kako Prilep, Veles, Bitola, Ohrid, Strumica(osven akademijata) i Kumanovo kade Fudbal nema. Pobeda Prilep i Pelister Bitola kade koj imaa dosta talenti dadeno se na najnisko nivo. Momentalno se se crpa od Skopje-Tetovo. Dodeka tie spomnati Gradovi nemat prvoligasi nie nikogas nema da se kreneme.
Еден куп други работи беа причина за повлекувањето на Пандев од репрезентацијата, а не исвиркувањето.Катастрофална сезона со Галатасарај па и сега во Џенова не е ништо подобар и ајде ќе се враќам сега во репрезентација, искрено за к.. ни е сега подобро нека му даваат повеќе шанса на Несторовски отколку на ѕвездава која му сметаше кога ги исвиркуваа во Скопје мислиш Меси или Кристијано Роналдо е па толку се навреди.
Па ако нема играно за Црна Гора на официјален натпревар тогаш нема да има никаков проблем.Пробувале Мијушковиќ да го убедат да игра за Македонија. Во него би добиле одличен дефанзивец за во иднина. Само колку што знам треба еден куп години да минат за да заигра за Македонија![]()
Пробувале Мијушковиќ да го убедат да игра за Македонија. Во него би добиле одличен дефанзивец за во иднина. Само колку што знам треба еден куп години да минат за да заигра за Македонија![]()