Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Илчo имa вoспoстaвенo јaки билaтерaлни oднoси сo ФА...Не е случaјнo секoе спoмнувaње нa Мaкедoнијa.

Ангеловски ќе ја води репрезентацијата на пријателската против Црна Гора, а и најверојатно и на следниот квалификациски циклус за СП. Одличен избор според мене во моментов.

Ангеловски ќе ја води репрезентацијата на пријателската против Црна Гора, а и најверојатно и на следниот квалификациски циклус за СП. Одличен избор според мене во моментов.

Covekot go izvadi absolutniot maksimum na Rabotnicki ova Leto i znae kako psihicki da podgotvuva tim. Ali dzabe e toa nas ni falat Igraci vo sekoj del na terenot i toa nitu on nema da go smene.

Covekot go izvadi absolutniot maksimum na Rabotnicki ova Leto i znae kako psihicki da podgotvuva tim. Ali dzabe e toa nas ni falat Igraci vo sekoj del na terenot i toa nitu on nema da go smene.
Ако ги смени играчите, може и ќе направи нешто, ама ако тоа не му тргне од рака, подобро нека си даде оставка уште после првиот натпревар на пресконференцијата нека каже јавно, она што сите го знаеме (како се добива место)

Ангеловски си изгради репутација и затоа за пофалба е неговиов избор и се надевам дека е доволно паметен да не си ја наруши со тоа што би дозволил некој друг да селектира место него.

Jas ne ocekuvam nisto poveke od Mrme, t.e ocekuvam poveke ama igraci od Rabotnicki vo reprezentacija drugo niso.

Па од вакви играчи, и 4то место на следниот циклус ако извади, според мене би бил сметан за успешен тренер

Врати се Хаџи се ти е опростено...
Овие шо дојдоја, чекавме на подобро, дојде полошо, ЕБИ СЕ ФФМ, од КОРЕН треба промени, прво од федерацијата после играчи па тренер!
Во оваа моментална ситуација и Анчелоти да дојди тренер и тој нема резултати да има, мора промени, доколку не се смени ништо ќе губиме од Зеленортска Република и ред други....

Lugje ne e Ilco se kriv malce i preteruvate. Ova e nasobrano uste od vremeto na Singo. Nie imame Gradovi kako Prilep, Veles, Bitola, Ohrid, Strumica(osven akademijata) i Kumanovo kade Fudbal nema. Pobeda Prilep i Pelister Bitola kade koj imaa dosta talenti dadeno se na najnisko nivo. Momentalno se se crpa od Skopje-Tetovo. Dodeka tie spomnati Gradovi nemat prvoligasi nie nikogas nema da se kreneme.

Епа нека си игра Илчо со шкупи,царев двор,турново,ренова.
Ффм Шо ги има милионите треба по клубовите да ги раздаде а не да си тераат секоја недела ручеци од по 5000-10000 евра

Епа нека си игра Илчо со шкупи,царев двор,турново,ренова.
Ффм Шо ги има милионите треба по клубовите да ги раздаде а не да си тераат секоја недела ручеци од по 5000-10000 евра
Ова. Само во хотелон Бисер во Струга што крканлуци има да знаете, не па по други места, можам да претпоставам само. Повеќе пари се трошат на кафани а донации примаме како количката од Кочани, 7 долари на eBay.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom