Bibo
Модератор
- Член од
- 9 април 2006
- Мислења
- 4.159
- Поени од реакции
- 4.042
Опростено ти е чедо БожјеMoja greska duboko izvinenje![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Опростено ти е чедо БожјеMoja greska duboko izvinenje![]()
ne bese mislam penal ama definitivno ne bese ni simulacija, shikov u prvo ako pamtisu duel igra isto izbuta eden na zemjaČist Penal
На овие 2-ца би ги додал и вашиот битолчанецот Ивановски. Абе ќутук невиден, па топката поубаво се одбива од дрво него ли од него. Ебате ќутукот! Не го поднесувам кога ќе го видам, нити има контрола нити знае што со топката кога ќе дојде до него. Само главата у земја и кај оди оди... Се чудам како воопшто станал фудбалер, а тоа како стигнал до рерпрезентација не ме чуди.Појаки сме без Демири и Муарем.![]()
Не барам перфекција,но барам контрола на игра.Не сакам повлеченост која ни преставува постојано проблеми при секој натпревар и често ќе комемтираме,Алиоски не бил донар,Јахович бил лош.Нема нормално одвивање на игра,внесување на сите играчи во пас играта,пред наш гол седиме и под притисок сме најголем дел од мечот.Се обидувам да ти дадам слика,психолошка игра е,наметнуваш контрола и пресинг,но со Македонија е обратно,немаме контрола,паничиме.
За Муарем и Мирко и јас се согласувам, абер немаат (јес да Мирко денес за влакно не даде супер гол али и тоа ќе беше на среќа оти се одби од еден противнички играч), но за Демири не се согласувам. Против Луксембург особено второ полувреме одлично играше и тоа со дупната глава, стварно беше за пофалба.На овие 2-ца би ги додал и вашиот битолчанецот Ивановски.
Пак се враќаме на старото размислување,ако е подобар од мене,не можам ништо против тоа.Можеме.Со Чеде покажавме против екипите да се носиме,имавме 3-0 против Данска,ама тогаш имавме нормална пас игра,да задржиш и нез брзање,но Ѓуровски како да е слеп на тоа дека ни е тешка рана.Само ни треба тимско воигрување,агресивност и без критики од публика на добро и лошо случување.На чекор бевме лани со Чеде,но избега и игравме со замена селектор и ебана шанса за 3то место.Не можеш да воспоставиш контрола ако против себе имаш физички и технички подобра екипа, мора да изиграш тактички и сигуно во одбрана ако сакаш поволен резултат. Ако излезеше Мурињо во Интер да се надигрува против Барса пред неколку години ќе го изедеше за сите пари.
20 години,Фрнацузин,не знае македонски,игра за Нац Бреда.Овај Дамчески добро изигра колку год е?
На овие 2-ца би ги додал и вашиот битолчанецот Ивановски. Абе ќутук невиден, па топката поубаво се одбива од дрво него ли од него. Ебате ќутукот! Не го поднесувам кога ќе го видам, нити има контрола нити знае што со топката кога ќе дојде до него. Само главата у земја и кај оди оди... Се чудам како воопшто станал фудбалер, а тоа како стигнал до рерпрезентација не ме чуди.
Ако Шпанија дојди во полн состав (мада и не мора) - ете ти полн стадион. Не мора нашите ништо да праватВакви моменти на инспирација кога као незаслуженo губат, а ипак губат сум се изнагледал низ годиниве и стварно ништо не ме импресионира и со ништо не можат да ме купат. Поише нека работат помалце нема јадат гомна како не заслужиле да изгубат.
Уште многу леб треба да јадат за да заслужат пун стадион.
Голем талент беше Мирко на времето. Мислам дека и Арсенал го барале на проба само не знам колку е точно. @Кико Д. ??На овие 2-ца би ги додал и вашиот битолчанецот Ивановски. Абе ќутук невиден, па топката поубаво се одбива од дрво него ли од него. Ебате ќутукот! Не го поднесувам кога ќе го видам, нити има контрола нити знае што со топката кога ќе дојде до него. Само главата у земја и кај оди оди... Се чудам како воопшто станал фудбалер, а тоа како стигнал до рерпрезентација не ме чуди.
Чим презимето му завршува на ски, значи дека е Македонец. А тоа што се декларира како Албанец тоа е друго, му останало од неговите, така си е научен што не е и тој крив.И Алиоски е Албанец (презимето и мене ми е малце несоодветно али дефинитивно е Албанец).
А може и вакаВо Југославиа сите албанци имаа додавка -ски на нивните презимиња поради тогашниот режим и потоа повеќето ги променија во -ими а некои ги оставија
1. Шпанија ќе го заслужи полниот стадион, не нашитеАко Шпанија дојди во полн состав (мада и не мора) - ете ти полн стадион. Не мора нашите ништо да прават[DOUBLEPOST=1413146796][/DOUBLEPOST]
Голем талент беше Мирко на времето. Мислам дека и Арсенал го барале на проба само не знам колку е точно. @Кико Д. ??
Е сега јбг паднат е многу.