Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
:ROFLMAO:

Онака типична Македонска работа :ROFLMAO:

Едино нешто потипично ќе беше да водевме 1-0 на полувреме и да изгубевме 3-1

Сеа ќе тепаме , 1-2 ќе биде местена е .
Зашо иначе примат у 42ра :X3:

Не ни е првпат вака во продолжение да примаме, Али очигледно треба да работат на центаршутеви и од игра и од корнер, И да не паничат на моменти безпотребно. Ајде може ќе даеме овојпат местена 1 у 2 :)

Абдурахими е како Лука Модрич за нас.
За бековите (Алиовски, Ристевски) мора да се најде друга опција. Странично сме празни и во напад и во одбрана.

Пρијатно сум изненаден. Да бидам исκρен, очеκував κатастρофа, а сега ми е маκа што κаκо и обично, пρимивме глуп гол. Ова вρсκа нема со дρвата пρотив Луκсембуρг.

Алиоски имаше грешки, ама Шиков и Дамчевски го чуваа Господ знае кого за голов, Алиоски беше оставен сам со тројца...
Ај тие не испратија до крај, а Алиоски шо ја промаши топката на избивање? И не само то, уште 3 грешни проценки имаше на нафрлени топки.

Што е бре ова, само 50 комплетирани пасови? :S

Како можеа ваков пропуст на триесет секунди пред полувреме, секоја чест. Засега единствен што ми остави добар впечаток е Абдурахими, единствено тој кога ја има топката делува дека знае што прави со нејзе. И Дамчевски имаше неколку океј интервенции во одбрана. И едно прашање, што бидна со Ф. Хасани? Оддамна не сум го видел да игра за репрезентацијата, а имаше потенцијал...

Добро прво полувреме ако го тргнеме голот во последните секунди на страна. Знаевме дека ќе нападнат жестоко и се браневме и чекавме контри и слободни удари од кои направивме добри шанси за гол. Абдурахими ги гази, да имавме уште еден како него што знае да повлече и задржи топка арно ќе беше али Бабунот е млад а Пандев се откажа.

Алиоски имаше грешки, ама Шиков и Дамчевски го чуваа Господ знае кого за голов, Алиоски беше оставен сам со тројца...
За голов ок ама можеше да ја расчисти. Многу грешеше сп топката плус инфериорен е во скок игра. Не викам дека е најлош да се разбереме. Најдобар Абдурахими.
Сеа пак го видов голот требаше играч од средина да го прати стрелецот.

Добро прво полувреме ако го тргнеме голот во последните секунди на страна. Знаевме дека ќе нападнат жестоко и се браневме и чекавме контри и слободни удари од кои направивме добри шанси за гол. Абдурахими ги гази, да имавме уште еден како него што знае да повлече и задржи топка арно ќе беше али Бабунот е млад а Пандев се откажа.

Tрансфер у Реал за момчето !!

Алиоски инфериорен во скок игра... Па како да не биде, 172 е човекот.
Наредно, Лам инфериорен во скок игра?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom