Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
:pos:

Ама ајде битно пробуваат нешто ново од ФФМ, по терк на сите светски фудбалски клубови и федерации направија нешто интерактивно, сеа тоа што народов е во најмала рака ретардиран тоа е друго.

П.С. Денес му е роденден на Јаховиќ, среќен! :)
--- надополнето: 18 март 2013 во 22:08 ---
Бранко Кордовски prasanje do site dali imate vreme da sledite rakomet i sto mislite za uspehot na metalurg

:cuc:

па ја мислам од бардовци поокеј прасанја ке им поставеа него на фб во глеам и се чудам ова е за во европа не е за тука хахах
--- надополнето: 19 март 2013 во 02:05 ---
па ја мислам од бардовци поокеј прасанја ке им поставеа него на фб во глеам и се чудам ова е за во европа не е за тука хахах

HandyFotos056_zps6ffc9bb9.jpg

Збутани сме во И блок АМА АКО, само да тепаме.

--- надополнето: 19 март 2013 во 13:36 ---
Не се гледа сликата.

Стварно незнам каде грешам

30 Евра? Па во Македонија да биде 30 евра карта за да се гледа репрезентација од рангот на Македонија овдека војна ќе настане

Мене ме занима, дали сме рисови или лавови. Збунет сум. Не знам со каква маска да одам на стадион.

Па толку се карти таму за секоја утакмица, без разлика дали се игра со Македонија, Хрватска или Шпанија.

Па толку се карти таму за секоја утакмица, без разлика дали се игра со Македонија, Хрватска или Шпанија.
И сега замислија истава ситуација во Македонија. Без разлика на противникот 400 денари карта.
Шпанија.400 денари. Германија 400 денари.
И од друга страна Ерменија 400 ден. Андора 400 ден.
Замисли реакција по ФБ за тоа што за Андора карта ќе биде 400 ден.

30 Евра? Па во Македонија да биде 30 евра карта за да се гледа репрезентација од рангот на Македонија овдека војна ќе настане

32,5 евра ми излезе ако не ми земе банката за трансфер на пари. Инаку тоа и не е многу со оглед на тоа дека во Германија за трета лига картите се помеѓу 10 и 20 евра а може и повеќе за некој по асален стадион или екипа.
--- надополнето: 19 март 2013 во 13:54 ---
Мене ме занима, дали сме рисови или лавови. Збунет сум. Не знам со каква маска да одам на стадион.

Збунет си затоа што не се информираш. Маските на рисовите како и силуетата на рис на дресовите се резултат на иницијатива на Македонското Еколошко Друштво кое на овој начин сака да ја подигне свеста на граѓаните за заштита на оваа животно кое е пред истребување во природните живеалиште а Македонија се смета за земја со најголем број на единки . Досега се заловени 3 риса и сите имат ГПРС околувратници.
Прашања???
Или само сакаше да бидеш ироничен и интересен.
--- надополнето: 19 март 2013 во 13:56 ---
HandyFotos056_zps6ffc9bb9.jpg

Кога ја видов картата најмногу кејф ми направи MACEDONIA ни републики ни поранешни републики , туку јасно и гласно , чисто како солза МАКЕДОНИЈА

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom