HristijanWR10
Bryan Kearney
- Член од
- 11 април 2012
- Мислења
- 10.768
- Поени од реакции
- 20.491
- Локација
- Охрид, Аеродром на вода
https://plus.google.com/u/0/101843908342000614629/posts Start a hangout
рингнете им ќе се збунат 100%

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е то ти е жена !Toni Natasa Zizajkovski · Follow · SkopjeZena mi mi veti deka ke mi kupi karti za RIO ako se plasirame na svetsko. VE MOLAM POBEDETE NA DVETE UTAKMICI!
Изреволтиран беше другаров дека не му го прочитаја прашањето за Попов .Bobi Basevski Баш · Top Commenter · Works at Amici III Ristorante
do Noveski: dali se nervirate ko ke gledate na teren nekoe drvo ko Shumolikoski?
Не се гледа сликата.
Со орел.Мене ме занима, дали сме рисови или лавови. Збунет сум. Не знам со каква маска да одам на стадион.
И сега замислија истава ситуација во Македонија. Без разлика на противникот 400 денари карта.Па толку се карти таму за секоја утакмица, без разлика дали се игра со Македонија, Хрватска или Шпанија.
30 Евра? Па во Македонија да биде 30 евра карта за да се гледа репрезентација од рангот на Македонија овдека војна ќе настане
Мене ме занима, дали сме рисови или лавови. Збунет сум. Не знам со каква маска да одам на стадион.