Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Кога треба да ги пуштат у продажба?
Се ближи квалификацискиот натпревар меѓу Македонија и Белгија што ќе се игра на 22 март на арената „Филип Втори“, а билетите ќе бидат пуштени во продажба од среда. Од ФФМ информираат дека фудбалските симпатизери кои ќе сакаат да го следат во живо националниот фудбалски тим ќе можат да си купат влезници на продажните места на „Оне“, на билетарата на арената „Филип Втори“, во „Југотон“, во „Office Plus“, како и на други продажни места, кои детално ќе бидат објавени во среда.

„Билетите за квалификацискиот натпревар против Белгија што ќе се одигра на арената „Филип Втори“ треба да бидат пуштени в среда“, информира за ЕКИПА, портпаролот на ФФМ, Златко Андоновски.

Како што е познато, цените на влезниците за овој квалификациски меч ќе изнесуваат од 200 до 600 денари, во зависност од позицијата на трибините на арената „Филип Втори“.

http://www.ekipa.mk/News.aspx?newsId=15426

Нема шанси да го вратат Деле Алпи, сепак тоа бил друг стадион, други времиња и според мене исправно е да не се чепка тоа име, ова е нов стадион и почеток на една нова ера па најзгодно би било да се даде друго. Ама искрено воопшто не ми се сфига идејата со Самсунг, не само Самсунг туку и друга кој било компанија...Не ми се сфига оваа пракса на именување на стадионите по спонзорите, некако се губи она фудбалското, се комерцијализира тимот. Јас би му дал име на некоја значајна личност од историјата на Јувентус, мислам дека со Џани Ањели нема да згрешат :)
--- надополнето: 4 март 2013 во 17:45 ---
Нема шанси да го вратат Деле Алпи, сепак тоа бил друг стадион, други времиња и според мене исправно е да не се чепка тоа име, ова е нов стадион и почеток на една нова ера па најзгодно би било да се даде друго. Ама искрено воопшто не ми се сфига идејата со Самсунг, не само Самсунг туку и друга кој било компанија...Не ми се сфига оваа пракса на именување на стадионите по спонзорите, некако се губи она фудбалското, се комерцијализира тимот. Јас би му дал име на некоја значајна личност од историјата на Јувентус, мислам дека со Џани Ањели нема да згрешат :)
Вива сокови подобро би било да се вика :)

600 денари за Јужна... Not bad... таман 1.000-че ке бидат пред натпреварот...

Разгледувајќи по Википедија за Панчев, наидов на линкови од српска страница и една италијанска.Ја отварам италијанската гледам од ’92, ја отварам српската гледам од офицјалната страница на нивната репрезентација...и така читам, читам и гледам пофалби, величење, ова-она и оп кога дојде текстот до 90-та година, читам Панчев играл за репрезентацијата на ПЈРМ...Си викам ако, нека така и ви треба ви го учукувме у Скопје, барем да знам зашто плачете....Сега причината за употреба на таа фамозна кратенка дали е таа незнам, ама знам дека имаат некои „комплекси“ од нас :D.

ПС:Веќе подолго време се прашувам што сме му згрешиле на дедо Господ толку многу, па да не казни со вакви за милина соседи?
ПС1:На мислењево може не му е местото за овде, ама незнаев каде да го пишам.

Е за да не бидам толку настрана од темата ќе кажам дека ногу скапи се билетиве бе.:D

:DМислев за јужна и за на север дали са све по 600,дека нели викаа има од 300,400,200 беа позади гол,барем теќе знаем.Дали сум сеа појасен:D.

Видов дека има од 200 денари карти во тој ситемот на One, а за Јужна и Северна се по 600...
Најверојатно зависи од секторот во кој што ке седиш...

3 и 4 се централните сектори на Јужна...

оти го избриша постот колку лајкови имаше :vozbud:
Сега го гледам ова :D Морав, гледам по другиве теми модераториве бајаги строги, бришат мислења, теми плус и нов сум... си викам бриши тука да не го окркам дека сум пишал у погрешна тема :oops: :icon_mrgr:

Зошто негде прочитав дека само тие од по 400 биле пуштени? Бил некој да купи?

Сега го гледам ова :D Морав, гледам по другиве теми модераториве бајаги строги, бришат мислења, теми плус и нов сум... си викам бриши тука да не го окркам дека сум пишал у погрешна тема :oops: :icon_mrgr:

Зошто негде прочитав дека само тие од по 400 биле пуштени? Бил некој да купи?

Jaс зедов денес 4 на Јужна по 600...

Зедовме со Drettica за на север од тие по 400,иначе има бе и од 200 пуштени се у продажба :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom