Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Оуу осеќам butt-hurt-ed црвоман !Ti olesna li malku, zlobata ja namali li malku so ovoj post, ti olesna li na dusickata tvoja malograganska, ako vazno e ti da se nasmees a dali razmisluvas barem malce u tvojot zivot toa ne e bitno. Pa neli nasata istorija uci deka nie sme tie koi go porobile svetot?
И само три поста под твојот:Очигледно тебе ти е напунета глава со погрешни информации во врска со Србите, како и да е еве јас немразам Македонци и можам уште многу Срби да ти најдам што немразат македонци, али очигледно ти си имаш во глава нешто дека Србите те потценуваат!
Тоа е тоа. Погрешни информации имаме...Како идат новиве генерации искрено може да кажам дека не ги мразам но не ги ни сакам. Ко да не постојат. Говно нација се створи изминативе 20 години.
Искрено, мене уште од сега ме фаќа страв кога ќе се игра повратната во Белград. Среќа што е дури за една година, ама мислам дека навивачите што ќе идат треба мноооогу да се пазат, пошто еве читаме по нивни сајтови како ќе кршеле коли со македонски регистрации и по улици ќе млателе македонци. Не ми се верува во кој дел од светов се погодивме, да не може чоек на раат да се израдува на победа.
Се‘ тоа ок, јасно ми е, бев и јас на стадионOвдека нив никој не ги млатеше,освеш ш*пците со македонци колку знам немаа проблеми..епа извадија грчко знаме и си навлекоа гнев,што мислеа они така ќе поминат од што се ''небески народ''. Со србите никогаш не сме имале проблеми се до оној момент кога ќе почнат да провоцираат,а пошто се они најпаметни и најсамобендисани,често искачале вакви проблеми,после крив им е Цацко.
Даваат многу повеќе пари од нашите,сега се оди преку тоа плати па клати...Добро она со рекламите околу теренот како оди?
Со Хрватска-хрваатски, со Србија-српски...
Баш и јас истово го прокоментирав за време на утакмицава, па во сите овие 10-тина години што одам на мечеви на репрезентација искрено не се сеќавам од страна да преовладувале наши рекламиДобро она со рекламите околу теренот како оди?
Со Хрватска-хрваатски, со Србија-српски...
Има еден напаѓач, Орхан Адеми (роден Швајцарија соо македонско потекло) од Ајнтрахт Брауншвајг, тим кој е моментално на 1-та позиција во 2-та Бундеслига, во 8 натпревари има постигнато 3 гола. Треба да го повикаат и него, бар да пробаат.
И? Братко неможам повеќе да ви објаснувам, на крај краева ме боло онаа сствар дали некој ке ме сака како Србин или ке ме мрази, пробав да ви доловам некои ствари гледам дека небива, терајте како што мислите!И само три поста под твојот:
Тоа е тоа. Погрешни информации имаме...