Не се секавам кога последен пат сме биле среќни кога си излегуваме од стадион, насмеани лица, конечно!
Во главно се‘ сте кажале, само сакам да дополнам некои работи. Факт е дека српските навивачи извадија грчко знаме, заради што беа иссвиркани. После 10тина минути, желките им улетаа и почнаа да ги млатат, дали беше ради знамето (што не ми се верува) или бакљи дека носеа, стварно не знам, не е ни битно, али како почнаа ко глувци да бегаат нагоре, многу смешно беше

Е сега за тоа цела јужна педери, мислам дека треба да се смени во цел север педери, пошто јас бев на јужна порано ложите кај што беа, и не можев да се слушнам со луѓето до мене од толку многу што се навиваше цело време.
Коњаникот Сабја, не викам дека може не сме се одзвале, ама горе на јужна беа велешаните, кои што буквално цееееееело време лупаа на тапанот и пееа без престан, а исто и Стара Гарда Комити одоздола, и логично беше што не сме чуле кога сте повикувале. Сеедно, атмосферата беше прекрасна

Инаку за играта, се уште играме лошо, од 60та минута до крај на секоја минута погледнував во саатот, прстиве парче ги напраив да не примиме гол, и тоа со играч повеќе бевме. Значи мора ефикасноста наша да се зголеми 500% ако сакаме на раат да изгледаме една утакмица. И добро е што србите беа потапа од нас.
За албанците исто морам да напоменам дека не е точно дека се пеело против нив, ако испеале само 5-60 души тоа значи дека останатите 20.000 плус гледачи не го пееле и затоа нема потреба од тензии на таа тема.
Си направивме и бранови 2-3 круга

, ама србите не учествуваа, пееришта

Нек ни е честито победава луѓе, па во март да направиме невидено изненадување и да ја исплескаме улетаната Белгија.