Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Се посравме?! Не бе другар, само сакаме да видиме како ги гледаат работите и од другата страна, сакаме да имаме широк поглед на светот, за разлика од...

Off topik sega sto dobiv informacia deka vo Skopskite ulici ima haos.
Tepacka megju serbite i Albancite ima momentalno vo nekoj naselbi vo Sk

Јас имам информации дека Шумуликовски добил понуди од многу европски гиганти.

Една победа и одма растат апетитите зашто не сме победиле со неколку гола разлика или дека пак сме играле слабо или дека Србите биле дрва.

Реално сеуште сме на ниво Андора и Фарски Острови а тие кога победуваат се радуваат на било каква победа и не се прашува зашто не со еден или повеќе голови разлика.

И Хрватите нешто не се покажаа па пак загубивме.

Победа е победа макар и минимална и макар против толку слаба Србија..

Да ги моча цел Филип втори Комити со нивните мизерни скандирања "цела јужна педери" и за Албанците. Нека си пеат на Вардар, за во репрезентација нема место.
Да, ама кога Комити излегувале милион пати да ја бранат честа на Македонија по улици додека вие се криевте по подруми убаво ви беше, а?Комити се последното достоинство на овој народ кое останало и без разлика што сите гарнитури пробуваат да ги растурат, разделат и подмитат.Комити се трудат колку толку да покажат кој е газда во оваа држава и кој треба да биде за разлика од мнозинството вас што живеете во илузија и ќе останете без држава за 15 години.

Си заслужија за тоа што им беше исфиркана химната.
Читам по српскиве портали, и има многу реални коментари од страна на Србиве.

Најчести се у стилот: “Ние им ги свириме химните на сите што играат против нас, а сега не ви одговара кога ни ја свират нашата?“, “А што мислевте, дека ќе им извадиме грчко знаме и они ќе не пречекаат со раширени раце?“.

И самите знаат зошто им беше свирена химната, така да српскиве портали со наслови од типот “Некултурната публика во Македонија ја исвирка химната на Србија“, можат само да ми го попушат.

Да ги моча цел Филип втори Комити со нивните мизерни скандирања "цела јужна педери" и за Албанците. Нека си пеат на Вардар, за во репрезентација нема место.
Дојди во лице кажи ми го ова ;)

Ти го собирам цело време, нема тема кај што не сереш против Вардар и Комити, а си немаш врска од навивање. Се криеш зад улогата модеатор и ти сдозволуваат да провоцираш во сите теми ;)

Цела јужна педери останало од времето, а се пее за да се свестат и да почнат да пеат.
Неколку пати беа повикани а ќутеа, затоа и се скандираше.

Ако не ти се допаѓа оди "навивај" си на твојот вештачки клуб РК Металург.

Дојди во лице кажи ми го ова ;)

Ти го собирам цело време, нема тема кај што не сереш против Вардар и Комити, а си немаш врска од навивање.

Цела јужна педери останало од времето, а се пее за да се свестат и да почнат да пеат.
Неколку пати беа повикани а ќутеа, затоа и се скандираше.

Ако не ти се допаѓа оди "навивај" си на твојот вештачки клуб РК Металург.

Ајде важи.

Да не испадне дека имало се конфликти помеѓу Македонија и Србија на натпреваров :)

1.jpg2.jpg

Аха, значи со тоа што си заминал за Италија , се потврдува твојот "заговор" :facepalm: . Колку идиотски и детски заклучок . Може во темата на Пандев да ти образложам подетално и да ти нацртам зошто не можеш да бидеш убеден 100 насто , дека е свесно и намерно, но овде можам само да ти кажам дека капитен има слобода кај судиите да приговори за некоја одлука. Ајде доцна ти е легни си сега остај да се радуваме на победата....

Првин, немој да ми ги ословуваш заклучоците, со идиотски и детски. Самата постапка те прави хммм insert non-superlative here...
Повели убеди ме и тука. Раскажувај и цртај.
Темите се поврзани една со друга. Ја освен празна слама во твојот пост, не видов аргумент и факт!

Дали е доцна и дали ми се спие, ич да не те боли пачето.

Наместо да делиш RnR совети, подобро гледај кога реплицираш на нечиј пост, да напишеш нешто на кое што вреди да си го потрошам времето, и тастатурата, реплицирајќи ти.

Многу си дозволуваш, во секоја тема не пропушташ да кажеш како сме биле малоумни и ретардирани.
Дојди води ти навивање ако си толку паметен. Еднаш во година си дошол на стадион па си земаш за право да вреѓаш тука.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom