- Член од
- 7 јануари 2008
- Мислења
- 5.366
- Поени од реакции
- 804
А што се случило со Попов и Ристиќ??
http://www.mkd.mk/67726/sport/odmet...-nezadovolni-deka-ne-se-vo-sostavot-za-srbij/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А што се случило со Попов и Ристиќ??
Off topik sega sto dobiv informacia deka vo Skopskite ulici ima haos.
Tepacka megju serbite i Albancite ima momentalno vo nekoj naselbi vo Sk
И вие се посравте дека ќе ве мразат србите а!?
Демек многу ве сакаат па...![]()
Да, ама кога Комити излегувале милион пати да ја бранат честа на Македонија по улици додека вие се криевте по подруми убаво ви беше, а?Комити се последното достоинство на овој народ кое останало и без разлика што сите гарнитури пробуваат да ги растурат, разделат и подмитат.Комити се трудат колку толку да покажат кој е газда во оваа држава и кој треба да биде за разлика од мнозинството вас што живеете во илузија и ќе останете без држава за 15 години.Да ги моча цел Филип втори Комити со нивните мизерни скандирања "цела јужна педери" и за Албанците. Нека си пеат на Вардар, за во репрезентација нема место.
Дојди во лице кажи ми го оваДа ги моча цел Филип втори Комити со нивните мизерни скандирања "цела јужна педери" и за Албанците. Нека си пеат на Вардар, за во репрезентација нема место.
Дојди во лице кажи ми го ова
Ти го собирам цело време, нема тема кај што не сереш против Вардар и Комити, а си немаш врска од навивање.
Цела јужна педери останало од времето, а се пее за да се свестат и да почнат да пеат.
Неколку пати беа повикани а ќутеа, затоа и се скандираше.
Ако не ти се допаѓа оди "навивај" си на твојот вештачки клуб РК Металург.
Да, грда е и стара е.jas ako ti kazam deka sum ja dupel Blagica Pavlovska,ke mi poveruvas ?
И има големи цикци.Да, грда е и стара е.![]()
Аха, значи со тоа што си заминал за Италија , се потврдува твојот "заговор". Колку идиотски и детски заклучок . Може во темата на Пандев да ти образложам подетално и да ти нацртам зошто не можеш да бидеш убеден 100 насто , дека е свесно и намерно, но овде можам само да ти кажам дека капитен има слобода кај судиите да приговори за некоја одлука. Ајде доцна ти е легни си сега остај да се радуваме на победата....
Многу си дозволуваш, во секоја тема не пропушташ да кажеш како сме биле малоумни и ретардирани.Ајде важи.