Crazy in Love
Here's looking at you kid.
Не знаев кај да го ставам ова, а мислам дека до сега не беше поставено, ако е дупликат, кажете ќе си го избришам, ама ептен ми беше јако морав да го споделам...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова не е точно. Ни еднаш не се запеа „клетите Албанци“.
По одличните игри на Албанците во македонската репрезентација, никој нема „лице“ да ја пее оваа глупа песна. Да, почнаа да пејат „Абре Македонче“, ама одма престанаа уште пред да стигнат до делот „клетите душмани“.![]()
Се надевам и Балисти ќе го следат таквиот потег.I komentatorot na MTV2 sto komentirase direktno od stadionot kaza deka vecerva nemalo nikakva navreda vrz Albancite, poteg koj na ova pobeda vecerva mu dojde ko slag na torta![]()
ДОБРО БЕ ДО КОГА СО ОНИЕ СКАПАНИ ДРЕСОВИ КОГА ЌЕ ГИ ВИДАМ КОСА МИ СЕ КРЕВА, ПА ВО МААЛСКИТЕ ТИМОВИ ИМААТ ИМИЊА ОД ПОЗАДИ ЕБАТЕ ТОА![]()
Мислам дека сите ние бараме од играчите да даваат 101% од нивните можности така?!
Епа момци и девојки Ибраими и Хасани покажаа и докажаа дека се достојни да го носат Македонското знаме на нив бидејки според мене се трудат многу повеќе од оние нашите "Македончиња" (Читај Попов -копиле-свиња-гомнар-бугар скапан-умри-пукни-врати се у динамо одма).
Секоја чест за дечките посебно за акцијата,одличен пас од Ибраими,супер штоп на Хасани.Браво момци!!!!!!!!!
Честитки за победата,а за Србите можам да кажам само да ми го земат на усни македонскиов мој и никад више да не ми спомнат брача ова она.Мрш таму маму ви ебам четничка!!!
НАПРЕД МАКЕДОНИЈО!
Не си во право, стигнаа до тој дел и рекоа "клетите Албанци". Јас слушнав и убаво тој дел ми влезе у глава пошто ич не ми се свиѓаше што на натпревар каде момците играат за нас, овие на западна да пеат такви стихови.Ова не е точно. Ни еднаш не се запеа „клетите Албанци“.
По одличните игри на Албанците во македонската репрезентација, никој нема „лице“ да ја пее оваа глупа песна. Да, почнаа да пејат „Абре Македонче“, ама одма престанаа уште пред да стигнат до делот „клетите душмани“.![]()
Чеде, се убаво ама не ми јасно што гледа во Величе,абе мавни го таму да не го гледам веќе од улица да земеш некој подобро ќе изигра од него.
Тасевски е Меси за него,Бабунски не сум го гледал ама сигурно е подобар,Неџипи не трчал- само да стои и да додава подобар учинок ќе има од Величе
Се надевам и Балисти ќе го следат таквиот потег.
Ова не е точно. Ни еднаш не се запеа „клетите Албанци“.
Колку и да му чуе,и да гине на терен,не го бива бе брат.Може он да трча,да покрива терен ама со топка е дрво.Секој пас му е наназад,да играл бек може и ќе било играч од него,ама за везен играч не го биваТачно, Шумуликовски треба да се набрка, освен себе реклама на некои утакмици не му чуе за репката. Тури некое дете таму нек се кали, нек се рекламира...
ja gledav utakmicata 90 minuti.
Se pese kletkite Albanci za toa sum siguren 100%