Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
И дај бе не кењајте, Ибраими не чинел? Па он изигра најдобро на овие две утакмици. Некогаш знае да биде себичен, ама далеку од тоа дека не е добар.

И да, Грнчаров е десет класи подобар од Шиков. Еве се потврди тоа што го зборев пред некое време.

Дечки (албанци), ние имаме лице да признаеме и да кажеме фала за се што направија момциве за државава! Прашањето е дали вие некогаш ќе кажете фала за се што ви дава оваа (и ваша) држава? Дајте еднаш да прославиме нешто заедно, без делење ;)

Браво Ибраими! Браво момци!

Филип Ивановски беше најдобар стрелец во македонска лига.По што тој не заслужи да игра за македонска репрезентација?:
Се согласувам треба барем еден играч од МФЛ во репрезентација. Посебно сега кога е очигледно дека ни фали добар напаѓач.

Ми се исполни душава. Грлово не го осеќам веќе од дерење, особено после голот, цел стадион беше на нозе, мислам дека срцево ќе ми пукнеше последните 10 минути.

Ибраими - новиот Шакири. Браво мајсторе.
Па какви потези ауууууу, анална пенетрација на србиве, па и курташак си поигравме малку со нив.

Ова не е точно. Ни еднаш не се запеа „клетите Албанци“.
По одличните игри на Албанците во македонската репрезентација, никој нема „лице“ да ја пее оваа глупа песна. Да, почнаа да пејат „Абре Македонче“, ама одма престанаа уште пред да стигнат до делот „клетите душмани“. :)

Pa relano gledano ne treba veke taa pesna da se pee ama normalno ima sekavi faci na tribina sto glumat ludilo :) a za Agim Ibraimi i Ferhan hasani deckite se extra samo uste Pandev da bese mislam deka 3-0 ke bese ama i vaka e dosta im go spopikavme do koska na malite cetnicinja :) koj dojdoa vo skopje da tepaat Albanci ama si otidoa so nekolku povredeni izmocani i golce vo mrezata od AGIM IBRAIMI :)

Која среќа сум ја донел значи. Излегов од работа и само што застанав пред кладилницине кај млечен, одма се деси акцијата за пеналот :D
После тоа од Градски до млечен се слушаше радоста и подалеку. Ако добро слушнав Зига-зага Македонија се пееше :)
Реков ја Ибраими и Хасани најмотивирани ќе бидат вечерва :D
А за оние дегенине на кои 1/3 од "Македонската" популација се пали, само ова имам да им го кажам
kosovo-kosova-3-x-2-flag-3727-p.jpg

Им ебам мозоците ретардирани, со педерски знамиња ќе провоцираат.....

Чеде, се убаво ама не ми јасно што гледа во Величе,абе мавни го таму да не го гледам веќе од улица да земеш некој подобро ќе изигра од него.
Тасевски е Меси за него,Бабунски не сум го гледал ама сигурно е подобар,Неџипи не трчал- само да стои и да додава подобар учинок ќе има од Величе

Тачно, Шумуликовски треба да се набрка, освен себе реклама на некои утакмици не му чуе за репката. Тури некое дете таму нек се кали, нек се рекламира...

Добро бе, што се расправате за веќе докажана работа. Еве земете го примерот на Шаќири, зошто него никој не го навредил а стандарден репрезентативец беше во неговото време.

Ние не сме хејтери туку си го браниме своето кога сме загрозени!
Ако продолжат Хасани и Ибраими вака, верувајте дека ќе станат(ако веќе не се) почитувани фудбалери во очите на Македонецот!

МАКЕДОНИЈА

Филип Ивановски беше најдобар стрелец во македонска лига.По што тој не заслужи да игра за македонска репрезентација?:
Со тоа што отиде у Астана и што нема даено гол којзнае од кога, за разлика од Ибраими кој дава голоој за Марибор и у Словенска Лига и у Лига Европа, кој ќе почне да дава голоој у Астана Филип ја сум прв за да се викне

Се согласувам треба барем еден играч од МФЛ во репрезентација. Посебно сега кога е очигледно дека ни фали добар напаѓач.
Јок, не е поќе играч во МФЛ

Верувам дека се подигнала свеста кај македонските навивачи и искрено не очекував да се пее таа песна.
Ако нешто не сум пропуштил мило ќе ми биде што тоа така било.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom