Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Значи да се измешам и јас малце. Не сум ги гледал никогаш Бабунски браќата па да коментирам за нивната игра, но штом ги фалите сигурно се талентирани. Сум слушал и гледал на други првенства за екстра таленти и знам како завршувале. Витално е дали овие што се сега у младава репрезентација ќе почнат од 19-20 години да играат прволигашки квалитетен фудбал во топ5 лига во европа. Ако не успеат у тоа ќе станат уште еден Славковски. Постоеле многу јаки млади репрезентации низ историјава што не се пресликале у А-репрезентацијата, но иднината е посветла кај нас, што немора да значи дека ќе бидеме појаки поради факторите што ги набројав.

А за муабетот дека бил млад за да игра А тим се смеам, секој играч над 18 години е психички спремен да игра со сениори. Исто има милиони примери.

Еве го Овен на тие години

Пол Сколс со астма, кусовидност и срцеви проблеми се носи со цела Европа уште од 18 години :) Нема врска ова, тоа што не е корпулентен може и да му помогне некогаш.
Не е исто,Сколс е тепач,како крт е...:)
Денес приметив изгуби неколку дуели ради физичката разлика.

Иначе технички,за во нашава репрезентација е компјутер.

Ама не беше таков кога започна, може да се види на слики, мал, слаб. :) Тоа корпулентност само ако некој го спремаат за во Премиер Лига. Во шпанската репрезентација еве пример сите се слаби, ситни, мислиш од затвор преку решетки ќе избегаат, поготово Чави, Иниеста, Силва, Алба...

За кондицијата ако станува збор тоа е друго ама и нашиве од А припаѓаат во кома од замор последни 10 минути.

Шумуликовски бил слаб играч????
по шо го заклучивте овоа? врска немате од фудбал

Не е слаб играч тој воопшто не го рачунам за играч !!

Ме интересира нешто,жими се,многу ме интересира:D
Дали си му брат,тетка,баба,вујна на Дрвиче?Овој Величе де?
Или можда ти е чичко,тетин,дедо?
Поздрави го секако ако го видиш и кажи му дека на Кајгана е најомилениот лик што постоел некогаш!

Ме интересира нешто,жими се,многу ме интересира:D
Дали си му брат,тетка,баба,вујна на Дрвиче?Овој Величе де?
Или можда ти е чичко,тетин,дедо?
Поздрави го секако ако го видиш и кажи му дека на Кајгана е најомилениот лик што постоел некогаш!
врска немате никој бе

Добро бе,сеа у вторник кога ке и го ргне на шкотите од 30 метра ке праеме муабет...има да ги :drk:

Абе нека го ргне, немаме против, тоа и сакаме али тешко.

Нека добие директен црвен во 91.

Добро бе,сеа у вторник кога ке и го ргне на шкотите од 30 метра ке праеме муабет...има да ги :drk:
Еве шо може да напраи Величе на 30 метра од противничкиот гол
tumblr_m9e0pqwbry1r3gb3zo1_400.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom