Македонска фудбалска репрезентација

Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.379
Поени од реакции
1.968
Значи да се измешам и јас малце. Не сум ги гледал никогаш Бабунски браќата па да коментирам за нивната игра, но штом ги фалите сигурно се талентирани. Сум слушал и гледал на други првенства за екстра таленти и знам како завршувале. Витално е дали овие што се сега у младава репрезентација ќе почнат од 19-20 години да играат прволигашки квалитетен фудбал во топ5 лига во европа. Ако не успеат у тоа ќе станат уште еден Славковски. Постоеле многу јаки млади репрезентации низ историјава што не се пресликале у А-репрезентацијата, но иднината е посветла кај нас, што немора да значи дека ќе бидеме појаки поради факторите што ги набројав.

А за муабетот дека бил млад за да игра А тим се смеам, секој играч над 18 години е психички спремен да игра со сениори. Исто има милиони примери.
Еве го Овен на тие години

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Пол Сколс со астма, кусовидност и срцеви проблеми се носи со цела Европа уште од 18 години :) Нема врска ова, тоа што не е корпулентен може и да му помогне некогаш.
Не е исто,Сколс е тепач,како крт е...:)
Денес приметив изгуби неколку дуели ради физичката разлика.

Иначе технички,за во нашава репрезентација е компјутер.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ама не беше таков кога започна, може да се види на слики, мал, слаб. :) Тоа корпулентност само ако некој го спремаат за во Премиер Лига. Во шпанската репрезентација еве пример сите се слаби, ситни, мислиш од затвор преку решетки ќе избегаат, поготово Чави, Иниеста, Силва, Алба...

За кондицијата ако станува збор тоа е друго ама и нашиве од А припаѓаат во кома од замор последни 10 минути.

Член од
7 април 2012
Мислења
961
Поени од реакции
703
Шумуликовски бил слаб играч????
по шо го заклучивте овоа? врска немате од фудбал

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.902
Поени од реакции
7.454
Шумуликовски бил слаб играч????
по шо го заклучивте овоа? врска немате од фудбал
Ме интересира нешто,жими се,многу ме интересира:D
Дали си му брат,тетка,баба,вујна на Дрвиче?Овој Величе де?
Или можда ти е чичко,тетин,дедо?
Поздрави го секако ако го видиш и кажи му дека на Кајгана е најомилениот лик што постоел некогаш!

Член од
7 април 2012
Мислења
961
Поени од реакции
703
Ме интересира нешто,жими се,многу ме интересира:D
Дали си му брат,тетка,баба,вујна на Дрвиче?Овој Величе де?
Или можда ти е чичко,тетин,дедо?
Поздрави го секако ако го видиш и кажи му дека на Кајгана е најомилениот лик што постоел некогаш!
врска немате никој бе

Член од
7 април 2012
Мислења
961
Поени од реакции
703
Добро бе,сеа у вторник кога ке и го ргне на шкотите од 30 метра ке праеме муабет...има да ги :drk:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Абе нека го ргне, немаме против, тоа и сакаме али тешко.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Нека добие директен црвен во 91.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.026
Поени од реакции
36.807
Добро бе,сеа у вторник кога ке и го ргне на шкотите од 30 метра ке праеме муабет...има да ги :drk:
Еве шо може да напраи Величе на 30 метра од противничкиот гол

Kajgana Shop

На врв Bottom