Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Алфа клошари невидени, цела држава сака Македонија да ја гледа не е важно колку и да сме очајни...они Шпанија-Србија ја даваат, ви е*ам тоа лешинарите смешни.
Алфа најголеми говна,цела програма им се базира на глумење патриотизам и исправање криви дрини а кога доаѓа момент да се прикаже Македонија тие ја прикажуваат Србија. :facepalm: Пу да ти ебам гомнат неспособни.

Ама луѓе зашто ги напаѓате Алфа, они си кажаа уште пред 2 месеца дека ќе пренесуваат натпревари од Шпанија, не е нивна работа да ја пренесуваат Македонија, се знае кој треба да го прави тоа.

Камерава лол, ај дека не можат сателитска снимка да дадат.

Алфа најголеми говна,цела програма им се базира на глумење патриотизам и исправање криви дрини а кога доаѓа момент да се прикаже Македонија тие ја прикажуваат Србија. :facepalm: Пу да ти ебам гомнат неспособни.

Они даваат ради Шпанија т.е. ќе ги даваат утакмиците само на Шпанија а не дека даваат ради Србија.На крај краева да се гледаше толку нашава репрезентација Градски ќе беше фул цело време.Кога дојде Шпанија не знам баш дали Градски беше фул за нашиве фудбалери или да ги гледаат Шпанците..

Леле тимов е :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Нашиве 25 мин.не примија гол итоа со Портухалија,пиши нов рекорд

Вака мотивирано да игравме сега ние ќе се загревавме со спаринг партнери :гик:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom