Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Јас ќе имам каде да го глеам ма да без првотимци и во двата состава поготово кај нас и не е толку интересна.Сепак од колку сатот се игра пошто втора сум на школо.

Јас ќе имам каде да го глеам ма да без првотимци и во двата состава поготово кај нас и не е толку интересна.Сепак од колку сатот се игра пошто втора сум на школо.

Од 18:00 часот.
А албанскава репрезентација со најсилен состав ќе игра или и тие ќе калкулираат ?

^ Добро е ќе можам барем второ да го гледам ако не не пуштат порано и целиот да испадне.
Мислам дека не играат Богдани и Лала,а сепак Скела и Цана биле повикани.

Победа на репрезентацијата до 21 година,против Мали со 3-1. 2 гола на Алтипармаковски и 1 на Хасани.

Значи ништо од пренос од страна на нашиве а? Цццццц, поважни са турските и индиските и од којзнае кој курац више серие. Некој ако најде нешто стрим едно друго нека го остае овде.

Кој знае дали ќе има стрим , на првите 2 тв пишува дека не е сигурно дека ќе има пренос ,една од нив е и Сител на нивната програма не пишува ништо ,би требало да има пренос овде
Ако не тогаш барајте овде или овде а можеби и овде

Ај тука видете, ако не сте пробале на овој пренос. Кај мене сецка но ептен малку.

Држава во која ни една телевизија не е заинтересирана за пренос од државната репрезентација во фудбал. Големо :bravo: за нашите телевизии!

Нашиот стартен состав
Нурединовски, Лазевски, Лазаревски, Митревски, Шиков, Шумуликовски, Тричковски, Кировски, Ѓуровски, Глигоров, Фетаи

Тасевски се повредил на загревањето ,на почетокот Албанија имаше повеќе посед на топка ,сега некако се изедначивме во посед ,без некои посериозни шанси на двете страни ...

Директно од Корча за кајгана Ганер_мкд ...:tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom