Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Тотално надиграни Русиве во второ полувреме.Штета што сме толку глупави па не ја користиме нивната слаба игра.

Е ова е неверојатно.

taman ke pocnat kolku tolku da se zalagat na teren i da igrat i naednas se pojavuva IDIOT kako ilco i se paga u voda

Знаев дека ќе утне...
Ѓуровски требаше да шутира, на голманот на Паризан ми се чини му кажа кај ќе му шутира и пак му даде гол.

А бе лесно е да се каже после утнат пенал кој требало да го шутира. Секој може да промаши пенал, и најдобрите на светов промашувале и тоа клучни пенали. ЈБГ...

Со Ерменија им викаа Играјте ПЕДЕРИ?
Сега треба : Идете во Белград :pos:

Дрво невидено. Арпа. Апостол. Некадарник. Библиотекар. Се само не фудбалер!

Не можам да го смислам. И она најмногу што ме курчи! Се истепа да го изведе пеналот, ја зема и ја стаи на линија самоуверен ко бик и се посра како гулаб.

Знаев дека ќе утне...
Ѓуровски требаше да шутира, на голманот на Паризан ми се чини му кажа кај ќе му шутира и пак му даде гол.
Да да тоа многу беше добро... И голманот на партизан е и прв голман на Србија :)

А бе лесно е да се каже после утнат пенал кој требало да го шутира. Секој може да промаши пенал, и најдобрите на светов промашувале и тоа клучни пенали. ЈБГ...
Не е дека не се промашувале, ама Илчо и пенал бе?
Исто е и Ето во Интер, до крај од сезонава ако ги изведува он пеналите му фаќаат уште еден 100%.

Исто е, кој и да е, нема гаранција дека ќе погоди...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom