Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе има некоја прес конференција или изјава од страна на Јонуз (и тимот) во врска со натпреваров? Баш ме интересира како би се појавел сеа Јонуз пред камера и што ќе каже за натпреварот лол

„Бевме исцрпени од претходната средба со Словачка и тешко беше да се вратиме во нормала. Резултатот е најреален исход“ изјави по мечот заменикот на Јонуз Влатко Костов.

Ух, каква патетична и лузерска изјава. Кој ќе објасни зошто Ерменија не беше исцрпена. Па и тие играа меч во петокот. Дури и загубија, но играа со полн капацитет сите 95 минути на Филип Втори да ги вратат загубените бодови и замалку ќе успеева.

Во однос на предходните мои постови: е вака треба новинарите да се однесуваат после вакво хорор-шоу. И патем, селекторот доаѓа на прес само кога тепаме? Среќко барем ќе излезеше да каже „То је то...“. Знаете што ќе му направат новинарите на Капело ако овој реши после неуспех храбро да избега од прес...?

На Сител 3 има добра дебатна емисија околу репрезентацијава...:tv:
Таковски:" Има институција за мерење на коефицинет на интелегенција. Ако има Јонуз над 70 тогаш дојдете и кажете ми. Однесете го, па ќе видите каков човек имаме за селектор... ":pos:

Лол сега Шумоликовски ни е крив што неможеме да победиме :icon_mrgr
Крив е Хари и никој друг, али немаме муда да се спротиставиме. Ајде кој сака да се збереме и да ја запалиме зградата на ФФМ :)
Еве јас сум прв, али како персона неможам ништо да наоаравам сам. Мала поддршка од сајтот на кајгна, и сите форумџии, и одиме пред ФФМ (слично беше кога се организираше протесот за името пред собрание кога се собравме главно поради известувањата на кајгана :)).

Крив е Хари и никој друг, али немаме муда да се спротиставиме. Ајде кој сака да се збереме и да ја запалиме зградата на ФФМ :)
Еве јас сум прв, али како персона неможам ништо да наоаравам сам. Мала поддршка од сајтот на кајгна, и сите форумџии, и одиме пред ФФМ (слично беше кога се организираше протесот за името пред собрание кога се собравме главно поради известувањата на кајгана :)).

Ја со задоволство ќе ти се придружам :)

Лол сега Шумоликовски ни е крив што неможеме да победиме :icon_mrgr

Вака кажи ми..
Крив ли е Хари за вчерашниот пораз?Што напраи тој.Играше на терен?Селектор е?Или што..?
И ја го мрзам него,али не можете да го кривите човекот за тоа што сме ние дрва и што играме без срце за нашава репрезентација.

Вака кажи ми..
Крив ли е Хари за вчерашниот пораз?Што напраи тој.Играше на терен?Селектор е?Или што..?
И ја го мрзам него,али не можете да го кривите човекот за тоа што сме ние дрва и што играме без срце за нашава репрезентација.

Крив е зошто за селектор имаме ниско интелегентна животиња која не знае да ја постави играта, која влегува на терен сред утакмици и реди црвени картони. Крив е затоа што лигата ни е хаварија и тимовите не може да просперираат. Крив е затоа што ништо што прави не е транспарентно.

Еден спонтан протест добро ќе ни дојде. Пеее пред 3 години за протестите за матурата лесно се собиравме и по 3 000 души. Ајде нели сме фудбалски стручњаци сите. Нема да го пријавиме протестот пошто во тој случај ќе мора некој да се води како организатор, туку ќе се собереме "спонтано" пошто никој неможе да знае дали ќе дојдат некои животињи па да земат да ја запалат зградата и вината да ја превземе организаторот :icon_mrgr

И што ако се собереме на фб за Шумуликовски,демек некој ке прочита и ке не послуша хаха!!!Џабе мерак ке си правите коа се знае кој одлучува дали ке игра или не,иначе сеа глеам какво педерче искочи Шумуликовски кога Илчо Намуовски на крај се извинуваше на публиката овој му вика ајде бе оди си демек

^^ какво собирање бе какви бакрачи, и Феликс Магат да ни е селектор ке бидеме чикии.

ПРетпоставувам Шумоликовски го навлечи гнево со тоа што кога Илчо објаснуваше нешто со публиката овој го разубедуваше ко во смисла ДЕ БЕ ШТО СЕ ЗАМАРАШ СО ТИЕ ИДИОТИ.НИЕ ЌЕ СИ ОДИМЕ ВО КЛУБОВИТЕ ПАК ЌЕ СИ УЖИВАМЕ ВО ПАРИТЕ... Ја разбирам неговата исфрустрираност во тој момент.Сега сигурно нема да го мисле тоа... Но докажа дека не е играч со срце.А се чудев зошто нема изиграно утакмица 2 години по клубовите... Македонскиот Џерард... хаха

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom