Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Добро ај, Јонуз оставка. Кој после него? Се покажа некој поуспешен од него па да го вратиме, или имат подобар кандидат за то место?

НЕЕЕЕЕ САКАААВ ДА ИЗГУБИМЕЕЕЕЕ :((( СЕГА ВАКА НЕМА ОСТАВКИ ДА ИМАА :(((
и .. МАКЕДОНИЈА ГОДИНАВА ЧЕ СОЗДАВА ИСТОРИЈА - 5 место :)

Пандев скина задна ложа серко.
Колку и лошо да играт не заслужуват ``играјте педери``
Толку се можностите.А јас колку што гледав трчаа се трудеа но тие се можностите.
Море мамицата у пичка да им ја ебам и на нив и на нивните можности. Ерменија да не има можности па што ни одржа лекција по фудбал? Сите на бесилка би ги ставил скапаници едни смрдени.

Абе на уефа страната пишува краен резултат 2:1 за Македонија шо е финтава сеа??

Шо репрезентација ќе да имавме Пандев, мандев, Шумоликовски....дрва невидени...(dull)...срамота е!

Vi teknuva kako izigra Pandev protiv Spanija? Vo toa vreme barase nov klub i za edno poluvreme dva gola mu zabi na Kasiljas i plus Ramos na dva pati go napravi magare. Kako sega ne moze da mrdne ne mi e jasno.

Neka se utepa cela uprava. Namesto da gi ubedat mladite Makedonci so dvojno drzavjanstvo da igraat za Makedonija, tie neka mestat utakmici. Renova sampion neka ja pravat. Ic kur ne gi boli

Секоја чест за Ерменците не заслужија да им извадиме реми но што е тука е.Млади сме ќе дојдат и подобри времиња ако не ние барем нашите внуци и правнуци ќе осетат европско :)

Која ффм мафија бе, овие незнаат да одат по терен, па после Хари ни бил крив :pos2:
Барем да се водиме како аматери, да немаме професионална лига, ај да не ми е криво, ама овие играат во клубови во европа и една Ерменија на домашен терен да неможи да се победи, со еден ебан пенал ќе се спасуваме...ако е спас нерешен резултат, за мене е брука.

ТРЕБА ДА ИМА БОЈКОТ ДА НЕ СЕ ОДИ НА НАРЕДНИТЕ НАТПРЕВАРИ ДОКОЛКУ ОСТАНИ ЈОНУЗ ..
инаку само Ристич, Попов и Ѓуровски се покажаа во подобро светло и секако Нурединовски
ОДБРАНА НУЛА

Сеа и на википедија пише краен резултат 2:1 за Македонија????

го предлагам Хари Хаџи Ристевски за доживотен претседател на Фудбалска Федерација на Македонија, заедно со неговиот пријател Мирсад Јонуз и целото раководство на ФФМ.
Под нивна палка македонскиот фудбал никогаш не бил на повисоко рамниште

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom