Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Чекај да најдам сеа во рејтинзи,повеќе нули би требало да има..

На УЕФА страната стои 2-1 за Македонија, не разбирам што е работава.

ставрно се разочарав од селекторот јонуз кој ќе направи неколј паметен потег ама три ќе погреши. за мене не требаше да го извади ѓуровск икој трчаше влагаше во шанси се гледаше дека му иде на овој натпревар, го извади ристич а го стави наумовски и на крај капак на све баже иљовски? кој е тој бе навистина срамота од тренер, сељак невиден и ова за меен е најголем дебакал во овие кфалификации ќе биде со овој од ффм кој м удаде на свој човек да биде тренер кој не бил никаде подалеку од фк победа тренер. навистина сега се кледа колку вредеше катанец и зашто сељакот пандев го избрка.

Абе вие не гледавте на мтв1?
Шо толку се попаливте дали на уефа или на вики пишувало 2-1 :D

Голот нивен беше сомнителен, можда Хари напраил некои мучки, па им го поништиле. :)

Најверојатно станува збор за грешка во ажурирањето на резултатите во базата на УЕФА. Пред наши очи ќе изгубеа за малку...

Искрено ме боли кур веќе за оваа репрезентација се додека на чело на ФФМ е Хари и компанија, целиот Македонски фудбал го упропасти само за една цел да може он самиот да се обогати... дури почна да става и тренери за заслуги односно што му помогнале во крадењето! ВЕЌЕ ПРЕКУ КУР ОД ТАКВИТЕ, СЕ ПРАШУВАМ ЌЕ ДОЈДЕ ЛИ ВРЕМЕ ДА СЕ ОТАРАСИМЕ ОД ТАКВИ ВО ФФМ ВИДЕТЕ ПРИМЕР КФМ ШТО СЕ ГЛЕДА ДЕКА РАБОТИ СО ПАМЕТ И ОДМА РЕЗУЛТАТИ А НЕ ДА ГУБИМЕ ДВЕ УТАКМИЦИ ВО 90+ МИНУТА..

СЕЉАКОТ ЈОНУЗ НЕКА СЕ ВРАТИ ВО СЕЛО МИЛИНО ОД КАДЕ ШТО Е И ОН И НЕКА ПАСЕ ОВЦИ А НЕ ДА БИДЕ ТРЕНЕР, ВЕЌЕ МИ СЕ СКУРЧИ ДА ГЛЕДАМ НАШИ НАТПРЕВАРИ КОГА СТАСАВМЕ ДА ГУБИМЕ ОД РЕПРЕЗЕНТАЦИИ КАКО ЕРМЕНИЈА... ДУРИ МИ ПАДНА КРИВО ВООПШТО ШТО ДАДОВМЕ ГОЛ НА КРАЈОТ БАРЕМ МОМЦИТЕ НЕКА СИ ЗЕМЕА 3 БОДА ОТИ ИГРАА СО СРЦЕ А НЕ КАКО НАШИТЕ КУРТОНИ!

:tapp:

АМАН ИЗГУБИВМЕ ЛУЈГЕЕЕЕЕ НАТПРЕВАРОТ ЗАВРШИ 2-2. И ДА БИЛ ОФСАЈД СИТЕ ОДЛУКИ ПОСЛЕ НАТПРЕВАРОТ НЕ ВАЖАТ. ОВАЈ Е ВЕРОВАТНО НЕКОЈ МАКЕДОНЕЦ ШО Е ОЧИГЛЕДНО НЕРВОЗЕН ПА РЕШИЛ ДА СИ ПОИГРА СО СИТЕ

Искрено ме боли кур веќе за оваа репрезентација се додека на чело на ФФМ е Хари и компанија, целиот Македонски фудбал го упропасти само за една цел да може он самиот да се обогати... дури почна да става и тренери за заслуги односно што му помогнале во крадењето! ВЕЌЕ ПРЕКУ КУР ОД ТАКВИТЕ, СЕ ПРАШУВАМ ЌЕ ДОЈДЕ ЛИ ВРЕМЕ ДА СЕ ОТАРАСИМЕ ОД ТАКВИ ВО ФФМ ВИДЕТЕ ПРИМЕР КФМ ШТО СЕ ГЛЕДА ДЕКА РАБОТИ СО ПАМЕТ И ОДМА РЕЗУЛТАТИ А НЕ ДА ГУБИМЕ ДВЕ УТАКМИЦИ ВО 90+ МИНУТА..

СЕЉАКОТ ЈОНУЗ НЕКА СЕ ВРАТИ ВО СЕЛО МИЛИНО ОД КАДЕ ШТО Е И ОН И НЕКА ПАСЕ ОВЦИ А НЕ ДА БИДЕ ТРЕНЕР, ВЕЌЕ МИ СЕ СКУРЧИ ДА ГЛЕДАМ НАШИ НАТПРЕВАРИ .. !
:tapp:
Вечерва Хари играше или ?

Nisto! Samo bojkot na Federacijata. Vaka ne odi. Vi teknuva Bosanskite navivaci koga protestiraa na natprevarot protiv Norveska pred nekolku godini.

Posle toa mnogu dobro im trgna. Partali pravat

Зошто мислам дека не е до Јонуз?До 80 минута напаѓаат и на крај паѓат со кондиција за да не рендаат.Дали сепак голот на Ерменија бил офсајд.Во последни 10 минути комотно можевме 3 гола да поништиме.Во секој случај разочаран до даска.

Е сеа пишува 2-2.

Сеа поправија на уефа, 2:2.. :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom