Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Заслуживме да изгубиме и требаше да изгубиме.
Се докажа дека не не бива и тоа е. Селектор тапа, играчи тапа. Не заслужуваат ни 4 место да бидат во групата.
Да се вратиме во реалноста. Далеку сме светлосни години од какво и да е првенство

Пак сакав да се заберам од Охрид да ги гледам...
Незнам што не земат некој од бразил барем средина да покрие,и Јонуз во таквото да си ги стави младинциве што ги става.
Да беа младинците ќе беше каде каде подобро за нас....
Време е да се смени одбраната, капитенот на младите треба да се прекомандува у прв тим, исто треба да му се даде шанса и на Стефан Ристовски да игра на десната бековска позиција, можеше еден Сантон со 17 години да го чува Кристијано Роналдо, зашто да не можеме и ние помлади играчи да имаме у тимот.

И искрено, зарем некој и помислуваше на квалификување, 4то место е судено за нас.

Поарно да не тепаа ебаго...... Сеа вака исто како да сме изгубиле.. пропаднаа и овие квал. сеа може само да играат за некое изненадување и бар малце да се извадат за ова, мада тешко да земеме поен и во Ерменија,а не пак во Русија или Ирска...

Да им ебам крвта педерска ! :@

Пандев во Интер ко коњ ртча тука топка нејќе да фати му ебам мамицата !:@
Пандев скина задна ложа серко.
Колку и лошо да играт не заслужуват ``играјте педери``
Толку се можностите.А јас колку што гледав трчаа се трудеа но тие се можностите.

Браво Македонија! Браво Јонуз! Да ви ебам фамилијата на сите по список! ФФМ Мафија!

Штета што не изгубивме криво ми е... Нека се забрани фудбал во државава има пинг понг има куглање доста беше ова е над се. ЈОНУЗ ОСТАВКА ОДМА

Битно владееме на дното на светскиот фудбал,,, срамота.

Да играа без срце ќе разберам да свириш, ама вака кога толку ни се можностите тоа е тоа...не знам што очекувавте вие, дека ќе се пласираме на Европско !?

Пандев скина задна ложа серко.
Колку и лошо да играт не заслужуват ``играјте педери``
Толку се можностите.А јас колку што гледав трчаа се трудеа но тие се можностите.

Ме заболе мене стојко што скинал Пандев ! Ок ?
Заслужуваат такво скандирање заслужија со ваква игра да им влезат сите у терен и да ги рогаат преку Вардар !
Да да се трудеа нема што !

Да играа без срце ќе разберам да свириш, ама вака кога толку ни се можностите тоа е тоа...не знам што очекувавте вие, дека ќе се пласираме на Европско !?
Алоооо за Ерменија праиме муабет ?!?!

Не требаше да го дади пеналот, и така ништо не променија. Не е за нас фудбал, дај му ринг нека се тепаат само или пак да бидат глумци во некој филм.
Сакав од Кавадарци да одам да ги гледам, арно што не сум отишол, уште еднаш не ни помислувам.

Не се срамам од играчите, се срамам од говедата на трибината...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom