Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Муабетот ми беше направил што направил а сега не е во репрезентација. И?

Ај да збориме уште малце на форумов кога нашите играат натпревар за ден,два можда тоа ќе го вразуми Попов.

Се кладам и сега на белгиски форуми дека го пцујат Хазард дека шутна копиљ, али тоа е излегол од некое предградие на Брисел отишол у Лондон и сега со тате у Лондон се шета а на утакмица му се покажува Белгијанштината.Сигруно кога Французите би му понудиле државјанство Белгијциве одма би го дале.

Му чуе него и за клубот и за репрезентацијата.Да го избркаат одма !
--- надополнето: 21 март 2013 во 02:04 ---
Му чуе него и за клубот и за репрезентацијата.Да го избркаат одма !

Настрана дисциплината, мене Попов не ме импресионирал многу како играч за негова позиција, освен повремени блесоци.

Океј трча ко коњ, што е битно за бек али играта му премногу на сила. То ест ко коњ, само напред терај, нит лево ни десно. Топка у фор и друга финта не знае. Центаршутите му се ужасни, барем тогаш кога сум го глеал.

Се надевав дека у WBA ќе напредне, може и напреднал на тренинзите, но ете заради недисциплината не можеме да го видиме тоа. Значи како и да ја вртиме, пак дисциплината е една од најбитните работи кај играчот. :)

Мразам да бидам "that guy" али не мора да хејтате фудбалери.
Сељак не сељак ни игра во репрезентација и утре ако по некоја случајност тој го постигне голот сите ќе се палите по него.
Нека биде сељак, нека биде и силувач ако сака али битно е како игра на терен.
А како игра на терен е друга работа.
Епа тоа е муабетот, што ништо и на терен не игра. Да не ги барам головите примени по негово неизлегување, тотално аматерски, или е толку глуп(што не верувам) или не се замара. Два исти голови примивме по негови грешки што не излезе на време. Додади на тоа дека игра и прилично лошо, шутира кога некој од публика ќе му викне да шутне и овој оп од 100 метри, или како Пандев што го запалил да шутира по столчињата.

Попов не беше задоволен од тоа што дека нема да игра прва постава иако играше слабо минатата утакмица, се направи фраер и си отиде од репрезентација на ден пред тоа. Еј сеа кажите ми дека не е тој крив и дека не е сељак?
Сега што го нема во репрезентација, може е тој крив зашто не сака да се извини или пак е Чеде што не сака да го викне поради тој потег, ама битно тој самиот е крив и за двете ситуации, бидејќи настана од неговото его дека тој мора да игра во прв тим, како гаранција.

До пред да дојде Чеде, Попов ни беше најдобар играч тој период, незнам зошто некој го хејтаа толку дека слабо играл и дека ништо не покажал у репрезентација. Иначе и ја се согласувам дека заради дисциплината не треба да игра, реално у тој момент беше надвор од форма, можеби и директен виновник за поразите од Хрватска, па со право беше изоставен од први 11. Тој ако сакаше да и помогне на репрезентација ќе го прифатеше тоа најнормално. ТО ЈЕ ТО. :)

До пред да дојде Чеде, Попов ни беше најдобар играч тој период, незнам зошто некој го хејтаа толку дека слабо играл и дека ништо не покажал у репрезентација. Иначе и ја се согласувам дека заради дисциплината не треба да игра, реално у тој момент беше надвор од форма, можеби и директен виновник за поразите од Хрватска, па со право беше изоставен од први 11. Тој ако сакаше да и помогне на репрезентација ќе го прифатеше тоа најнормално. ТО ЈЕ ТО. :)
Никогаш не ни бил најдобар играч со континуирани игри, 1-2 изигра добро зашто шутираше од 30 метри и трчаше, другите ништо не правеа.

3:13

Ова тебе ти личи на најдобар играч? Види го бе, пешачи на терен :tapp: Е исто вака направи 2 години подоцна... Колку и да знае, со вакво однесување на терен и надвор од него не заслужува да игра, па ако сака и за Барселона нека игра.

Јас го критикував многу пати уште пред инцидентот и пред натпреварот со Хрватска, знам дека на повеќето им се допаѓаше како игра, мене само на 1-2 натпревари ми имаше оставено добар впечаток и толку.

^
Додека другите предводени од Пандев играа катастрофално, Попов беше единствена светла точка. Не е толку далеку тоа време па да се заборави ;)

Се гледа колку е светла точка на клипот, две грешки во една минута. Пишав и јас погоре дека играа сите лошо, не ги памтам сите натпревари кој како изиграл, само генерално си имам заклучок за секој играч според сите досегашни натпревари. `

Се гледа колку е светла точка на клипот, две грешки во една минута. Пишав и јас погоре дека играа сите лошо, не ги памтам сите натпревари кој како изиграл, само генерално си имам заклучок за секој играч според сите досегашни натпревари. `
Зборот ми беше дека имал добри моменти у репрезентација, а има доста што викаат дека никад не играл добро. Не ми беше поентата како играл на СИТЕ досегашни утакмици, тоа е друга работа.

Абе што се замарате, и претходно Попов ја бојкотираше репрезентацијата, немаше настап од речиси една година под Тошак, сега репрезентацијата го бојкотира него. Секоаш ми се свиѓало како играл, ама па и Лазевски не игра лошо.

Сум го сонувал натпреваров со Белгија. Ама не како сум бил на стадион, туку сум го гледал на некој шугав стрим
И сме воделе 1-0, па 2-0! И почнал да јебе стримот и се исклучил. И после 40-тина минути конечно се вклучувам и гледам 2-5 за Белгија! Ебати кошмарот ебати... :pos:

Сум го сонувал натпреваров со Белгија. Ама не како сум бил на стадион, туку сум го гледал на некој шугав стрим
И сме воделе 1-0, па 2-0! И почнал да јебе стримот и се исклучил. И после 40-тина минути конечно се вклучувам и гледам 2-5 за Белгија! Ебати кошмарот ебати... :pos:

Тркни до обложувалница одма... :D

Само ако испаднеш пророк...

Дечки да не знаете дали има уште карти у продажба? Малце каснам јебига :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom